tisdag 13 augusti 2013

Tillbaka i bloggvärlden och ett litet projekt för hösten


Nu är jag tillbaka från min lilla bloggpaus. Jag har varit lite sommar-lat på sistone och tagit en paus från både bloggläsande och bloggskrivande. Bra för perspektivet tycker jag. Jag har bl a varit hemma i Stockholm och besökt mina föräldrar och min bror med familj. Passade på att träffa lite kompisar också, hinner tyvärr inte se dem så ofta eftersom jag flyttat 50 mil bort. 
Som rubriken säger så har jag ett litet nytt projekt på gång för hösten. Jag tänker nämligen börja sälja lite smycken. Alla är helt nya och jag tänker ha detta som ett litet kul projekt vid sidan av jobbet. Jag tar bara in sånt som jag själv tycker är fint, men om någon är intresserad av något särskilt så kan jag såklart undersöka. Här ovan ser ni smakprov på mitt lilla sortiment. Halsbanden är gjorda i 925 silver och jag tar bara 49:- /st + frakt 12:- för just dessa ifall ni är sugna. Så det är inga dyra saker. Jag kommer även att sälja scarves, ringar, armband och örhängen framöver samt kanske även klockor (kan bli lite bökigt med garantier där dock). Min plan är att kanske vara med på någon bakluckeloppis i höst (Slottsskogen), hyra bord på någon loppis i vinter (Kommersen) och att sälja lite på Tradera också. Jag lägger kanske upp lite på bloggen ibland också ifall ni vill. Vi får se hur det går, det är mest på skoj. Jag älskar ju smycken som ni vet och tycker det ska bli jättekul att prova på detta. Vad tror ni?

10 kommentarer:

Maja-Maria sa...

Åh "bollen" längst ut till höger är jättefin!
Klart att du ska göra det, det låter ju superkul och roligt för oss andra med lite nytt :-)

Lotta L sa...

Välkommen tillbaka! Vilken rolig och bra idé du har! Lägg gärna upp på bloggen också, älskar att titta på sådant även om jag inte alltid köper. Men det var ju bra pris!
Jag gillar också bollen till höger, men även bollen till vänster.

Ninni sa...

Vad kul att ni gillar! Bara hör av er om ni vill köpa något, jag lovar visa mer saker då och då! :-)

Käthes Mode & Shopping sa...

Fina smycken!

Ninni sa...

Tack! :-)

Unknown sa...

Himla fina smycken! Kan mycket väl tänka mig vara sugen på nåt :-)

Ninni sa...

Tack! Lägger upp lite billiga örhängen i silver snart också!

Kerstin sa...

Kul! De ser himla fina ut, särskilt fjädern!

Jag är dessvärre lite i en downperiod när det gäller smycken. Lillkillen börjar bli både rysligt stark och klåfingrig :)

Evelinas blogg sa...

Jag vill gärna köpa fjädern tack! :) Min mail: evelina_ae@hotmail.com

VÄLKOMMEN TILLBAKA, kära Ninni! :*

Evelinas blogg sa...

Släng med körsbärsörhängena också tack! ;) Så sparar jag lite porto. :)