lördag 17 augusti 2013

Ringar


Jag har ju köpt in några ringar också som jag säljer. 12:- kostar portot och såklart skickar jag olika smycken (örhängen, halsband, armband och ringar) i samma kuvert så ni behöver inte betala för mer än ett porto ifall ni köper fler. Kolla in mina tidigare inlägg med smycken så ser ni vad jag har, sök på smycken i högerspalten.
Jättesöt ring med vita stenar, vet inte om den är vitguldöverdragen, för jag tror jag fick fel från leverantören här, tror jag beställde en guldfärgad med blå stenar faktiskt, men denna var lika söt så jag är glad ändå. Diametern på denna är 19 mm, alltså inuti. Jag tar 39:- för den och som ni ser nedan så kommer den i en liten silverfärgad ask.

Sen har vi en guldfärgad ring i klassisk modell. Denna är överdragen med 10k guld (alltså ett väldigt tunt lager har lagts över annan metall, vet ej vilken). Diameter 18 mm. Leverantören uppger att det är en vit safir, men det kan man nog ta med en nypa salt, jag kan inte mycket om ädelstenar så jag lovar inget. Även denna tar jag 39:- för. Kommer i lila presentask.

 Reglerbar bijouteriring uggla 19:-. 
 Reglerbar bijouteriring med röd sten (vet ej om det är glas eller plast) kostar 19:-
 Reglerbar bijouteriring med olikfärgade småstenar 19:- se även bild nedan. Denna har jag två stycken av, kan vara bra att veta.

 Reglerbar bijouteriring med blommor, även denna 19:-. Se även bild nedan. 
Vill ni köpa två av bijouteriringarna så kostar de 30:- för jag tycker som sagt att man ska få lite mängdrabatt. Spar ju jobb för mig när jag ska skicka. :-)

Inga kommentarer: