fredag 23 augusti 2013

Mer smycken...

Åh, jag är helt inne i mitt smyckeprojekt just nu, älskar att välja ut smycken och hålla på och fota. Min sambo har jättekul åt mig och frågar om jag verkligen vill skiljas från grejorna. Jo, en del har jag faktiskt behållit själv, men meningen är ju faktiskt att jag ska sälja grejorna. Tänker inte ha några home-parties för jag är lite emot sånt. Tycker det känns påtvingat, men att lägga ut i bloggen gör ju att ni kan titta själva om det är något som lockar och annars bara låta bli liksom. Jag skulle aldrig ta illa upp om ingen köper min smak om ni förstår vad jag menar. Här är mina senaste smycken som jag säljer:

Trassliga hjärtringar i åtta färger, dessa är justerbara och alltså bijouteri, inte äkta silver. Jag tar 19:-/st för dem eller tre för 45:-, perfekt om man vill matcha dagens klädsel.
 Turkos och silverfärgad.
 Röd och svart.
 Ceriserosa och blå (den ceriserosa vägrade samarbeta på fotot).
 Lila och guldfärgad.
 Bara för att visa hur ringarna ser ut på.
Jättesöta örhängen med vita och rosa stenar, dessa är rätt stora och glittrar jättefint. De är bijouteri och alltså inte silver, kan vara bra att veta om ni är känsliga. 39:- tar jag för dessa.
 Och så en närbild.
Silverfärgad bijouteri-armlänk (ej äkta silver). Som ni ser så kan man ta bort låset så att det enkelt går att trä på pärlor eller berlocker. Längd 19 cm.
 Närbild på låset, man hakar alltså av t-låset och kan sedan trä på valfria pärlor el dyl.
Stort ugglehalsband med lång kedja. Ugglan mäter 4,5x4 cm och halskedjan är ca 69 cm lång. 49:- för detta.
 För att ni ska se storlek.
Halskedja i 925 silver, dessa har jag några stycken av och de mäter 62 cm. Perfekt om man har lösa hängen eller om man har halsband där kedjan tappat färgen. 25:-/st tar jag för dessa eller tre för 60:-.

Sen har jag köpt in halsbandssnoddar i en massa olika färger, de är ungefär 45 cm långa. En del har en liten förlängningskedja också och andra inte. Man kan hänga vilket hänge man vill på dessa så länge inte hålet på hänget är för litet. Perfekt om man vill ha en nyckel kring halsen.
 Knäppningen ser ut såhär, eller som sagt med en liten förlängningskedja på några centimeter.
 Fyra tunna nylonsnören och ett band. 
Dessa finns i färgerna:

  • svart
  • ceriserosa
  • vit
  • ljusgrön
  • tegelröd
  • röd
  • mörklila
  • ljuslila
  • grå
  • turkos

Jag tar 15:-/st och man kan få tre för 30:- om man vill.
Oversize herrklocka. Denna köpte jag egentligen till mig själv, men insåg direkt att den är alldeles för stor för min handled. Hade trott att den var normal herrstorlek... Tar 59:- för den, men kan inte ge garanti. Den fungerar dock fint nu och är ju helt ny.
 Närbild på urtavlan.
Tror den passar bättre på en bredare handled, kanske en present till tonårssonen eller brorsan?

Frakten tar jag 12:- för när det gäller alla smycken och den blir samma oavsett vilket antal smycken ni vill köpa. Kolla gärna in länken smycken i högerkolumnen för jag har ju fler grejor på lager.

Inga kommentarer: