söndag 25 augusti 2013

Tio tomma


  •  Original Source, Vanilla and raspberry duschkräm. Doftar helt underbart, som jordgubbsglass ungefär. Dessa duschkrämer är otroligt omskrivna så jag plockade upp två stycken när jag var i London i våras. Tycker dock att den var otroligt blaskig och tunn och väldigt odryg. 
  • Kérastase schampo för färgat hår, trevligt och rätt så drygt schampo. Har nog inte testat nån produkt från detta märke som jag ogillat. De är dock på tok för dyra här i Sverige, skulle aldrig köpa dem hos en salong på stan när man kan hitta dem till under halva priset på nätet.
  • Gillette Satin care i samarbete med Olay. En rakgel som är rätt så trevlig. Dock gillar jag inte förpackningen. För det första så känns det inte som om jag fick ut allt innan gasen tog slut och så rostar förpackningen och lämnar fula märken i duschen. Min sambo höll på att skrubba ihjäl sig innan de gick bort. 
  • L'Occitane shea, en fast tvål. Har varit nyfiken på denna länge. Blev lite besviken för den var precis som vilken annan tvål som helst och inte alls sådär krämig som jag hade trott. Handkrämen är helt klart stjärna i shea-serien, den får ni bara inte missa.


  • Caudalie Pulp vitaminée dagkräm i provtub. Doftar fräscht och känns bra på huden, lagom tunn för sommarbruk.
  • M Picaut ansiktskräm, provburk, eller jag hoppas att det var ansiktskräm för burken var omärkt. Använde den så och den var rätt så trevlig, men stack inte ut sådär särdeles.
  • Mörkgrå knubbig ögonpenna från Sephora. Denna verkar ha torkat ihop, men gillade den aldrig något vidare från början heller. Den var smulig och satt inte bra så goodbye!
  • M Picaut ansiktsolja, provflaska, rätt så trevlig denna också, neutral doft och sjönk in bra i huden. 
  • Vichy Idéalia ansiktskräm för normal/blandhy i lite större provburk. Denna gillade jag jättemycket, doftar gott och känns underbar på huden. På vintern hade jag nog valt den fetare varianten, men sommartid är denna perfekt. Brukar alltid gilla Vichy's krämer.
  • Blistex Herbal Answer läppcerat med spf 15, den här har hängt med i ryggsäcken hela sommaren. Blistex läppcerat är alltid sköna och detta var inget undantag. Lite citrusaktig doft.

5 kommentarer:

beautylana sa...

Är det värt att betala 39 för Original Source? Finns på eleven.se

Lotta L sa...

Kan tipsa om raklödderflaskor, ställ dom upp och ner! Blir inga rostmärken i duschen, och man får ut allt. Tror jag i alla fall, det har jag hört.

Ninni sa...

Beautylana, ska rapporterat när jag testat nästa sort, köpte ju två flaskor. Priset är ju lågt iaf och doften underbar.
Lotta, mycket bra tips! Ska göra så framöver.

Minerva sa...

Intressant med M Picaut-omdömen, de är ju så haussade så man blir lite misstänksam, har ofta undrat om de verkligen kan vara prisvärda, har för mig att de är rätt dyra.

Ninni sa...

Ja, man kanske får använda dem lite längre för att veta säkert. Men jag tyckte inte de kändes så speciella tyvärr. Smaken är ju också olika förstås.