måndag 26 augusti 2013

Sephora nageletiketter - jättebra!

Jag har ju provat några olika sorters nageletiketter på sistone. Hittills har jag bara gillat Sally Hansens etiketter. De från Essence och Nails Inc har varit i stort sett värdelösa i jämförelse. Speciellt dåliga var Nails Inc-etiketterna. När jag var i Stockholm häromveckan så dök jag in på Sephora på Biblioteksgatan. Handlade inte direkt ihjäl mig, det enda jag köpte var de här nageletiketterna från Seporas eget märke. De var på rea och kostade mig bara 24:- om jag minns rätt. 
Är de bra då? Japp, minst lika bra som Sally Hansens etiketter. De är sådär tunna och elastiska, vilket gör att det funkar jättebra att få fast dem utan att det blir veck på sidorna pga att nageln är rundad. Jag måste säga att dessa är toppen!

Minns faktiskt inte om det fanns fler av dessa på rea just då, men vet att det finns fler till ordinarie pris i sortimentet. Jag kan säga att dessa köper jag definitivt fler gånger! Det tog nån minut att röna ut hur man gjorde med skyddsplast etc, men sen gick det som en dans och jag fick inte ett enda veck. Det kan vara knepigt att veta exakt hur bred etikett man ska ha, det kan hända att man får klippa till dem, ni ser på lillfingret ovan att etiketten är något för bred, men det är så lite att jag struntar i det. Etiketterna var lätta att fila av med en glasfil.
Visst blev resultatet bra? Ni får tänka på att jag gjort detta själv utan hjälp av något proffs. Vet ännu inte hur dessa sitter då jag satte dit dem igår, men förpackningen utlovar 11 dagar så vi får väl se. Sally Hansens etiketter hade suverän hållbarhet. Jag har en förpackning av Sally's etiketter kvar och även en annan av Sephora's. De senare har jag haft jättelänge, men de är genomskinliga med glitter så jag tänkte spara dem till något festligt tillfälle.

I vår tänker vi kanske åka till New York för att hälsa på vänner och när jag tittar på den amerikanska versionen av Sephora's hemsida så vet jag ju att jag kommer att köpa på mig ett gäng av dessa. Funderar även på att beställa hem några till våra vänner för vidarebefordran till Sverige. Sephora skickar ju tyvärr inte hit. Jamen kolla bara här. Sephora har t o m gjort etiketter i samarbete med OPI och Betsey Johnson, snacka om att jag blir sugen... Ni som har Sephora i närheten (Stockholm, Malmö), har ni testat dessa i andra varianter? Gillar ni?

4 kommentarer:

Sublim sa...

Hm, jag är skeptisk till det här. Varför vill man ha det istället för lack? Att de skulle sitta i 11 dagar håller jag för tämligen otroligt!:O

Ninni sa...

Ingen torktid och Sally Hansens etiketter satt som berget. Dessutom finns ju etiketter i massa roliga mönster och inte bara i enfärgat.

Kerstin sa...

Wow, de verkar ju riktigt bra!

Ninni sa...

Är nu inne på tredje dagen och de ser helt nyapplicerade ut. :-)