lördag 31 augusti 2013

Dior - Jelly Lip Pen

Många är de märken som på senare tid lanserat läpp-kritor. Tänk om Clinique hade vetat om trenden de skapade med sina Chubby Sticks vid lanseringstillfället... Jag har flera stycken i olika märken och jag gillar faktiskt alla. Därför blev jag sugen på att testa en från ett dyrare märke, förutom de jag har från Clinique. Eftersom jag är lite inne på Dior just nu så föll valet på en Jelly Lip Pen. Efter lite googlande så valde jag nyansen Ilhabela.
Såklart känns det lyxigt att plocka fram ett Diorstift ur handväskan, men ska jag vara ärlig så tycker jag nog att min penna från Pixi känns precis lika skön på läpparna. De två är nog mina favoriter även om Cliniques varianter är jättebra också. Nackdelen med min penna från Pixi är att locket sitter för löst för att ha den i handväskan, det irriterar mig.
 Silverfärgad och därför svårfotograferad förpackning.
 Naturligt skirt resultat, precis såsom jag gillar. Man behöver ingen spegel för att applicera. Formulan är skön på läpparna.
Färgen är precis i min smak. Vissa skulle kanske säga att den är en smula barnslig, men det beror ju alldeles på hur resten av smink och kläder ser ut tycker jag. Jag kanske inte skulle matcha med en rosa plysch-overall om man säger så. Inte för att jag äger någon....

Jag köpte min penna hos Escentual samtidigt som jag beställde paletten jag visade igår. Ca 175:- gav jag för den, på Kicks kostar den 265:-, lite väl saftigt tycker jag. Frakten på Escentual är £2,95, alltså lite drygt 30:-. Ni kan även hitta dessa pennor hos Feelunique för samma pris som hos Escentual och då är frakten gratis så ska ni bara köpa en produkt så lönar det sig. Ja, det var konsumentupplysningen det... :-)

5 kommentarer:

Minerva sa...

Toppenbra med sådan konsumentupplysning!Förresten, du har inte nåt tips om bra prenumerationserbjudande på Damernas Värld? Det som är på DVs egen sida lockade mig inte, du brukar kunna vaska fram flera olika!

Ninni sa...

Lovar hålla utkik, kolla in tidningen StyleBy. De har fina erbjudanden på Rituals och Redken just nu.

tess sa...

ser att du använder en del dior ! :)
Kul, höll på mycket med diorsmink förut, men när make up intresset tog i rejält så började jag köpa lite billigare och såna där 189 paletter ögonskuggor osv ^^

tess sa...

ser att du använder en del dior ! :)
Kul, höll på mycket med diorsmink förut, men när make up intresset tog i rejält så började jag köpa lite billigare och såna där 189 paletter ögonskuggor osv ^^

Ninni sa...

Äsch, jag blandar vilt mellan dyrt och billigt. Det finns diamanter och botten-napp både bland lyx- och budgetmärkena.