torsdag 6 februari 2014

Bourjois Shine Edition Rose Xoxo

I fredags var jag ute och gjorde stan farlig med ett stort gäng nuvarande och före detta kollegor. Vi var nog mellan 15-20 personer. Det blev verkligen en helkväll och vi hade superkul. När man gör sig iordning för en sån grej så tycker jag att det är kul att ta fram något nytt i sminkväg ur gömmorna. Den här gången blev den ett nytt läppstift från Bourjois. Det kommer från serien Shine Edition och heter Rose Xoxo.  Jag köpte mitt stift i Spanien, men är ni sugna på att prova ett sånt här stift så finns de hos Asos för under hundralappen, just nu är de dessutom på rea och kostar ca 75:-/st. Frakten från Asos är gratis.
Jag skulle säga att nyansen är en riktig Ninni-färg, lagom rosa och lite skirt. Känns bra på läpparna även om jag kanske tycker att det försvinner lite väl fort så hållbarheten är inte den bästa. Doften är nästan obefintlig, jag tycker det doftar lite åt jordgubbshållet, fast knappt märkbart och min kollega tyckte det doftade klassiskt läppstift. Doften är iaf så svag att man inte störs.
 Ni ser, det är rätt så skirt men färgen framträder ändå lite lagom. Vissa skulle säkert kalla det mesigt.
Såhär såg det ut på läpparna och så får ni se hur jag var sminkad i övrigt, det var ingen avancerad historia, men jag hade klämt på lösfransar iaf. Jag invigde även mitt nya Dior-rouge Rose Libertine även om det gjorde lite ont i hjärtat att sätta penseln i det.
Fransarna kommer från MUA och är rätt så diskreta, jag limmade dit dem med lim från Duo. Ett bra lim gör verkligen appliceringen lättare. Skuggan är en krämskugga på tub från Bare Minerals i färgen Gunpowder och kajalpennan kommer från Essence om jag minns rätt. Sånna där favoriter jag tar till när jag inte vill misslyckas.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Jättefint på dig! Finfin mejk också, bra med sådana favoriter :)

Ninni sa...

Tack raring!

Honi sa...

Läppstiftet ser ut som ett bra vardagsstift :-) Jättefin sminkning!

Ninni sa...

Ja, fast jag kör ljusa läppar även till fest för annars har jag färg i hela ansiktet, hihi. Tack! :-)

Lotta L sa...

Så fin du är! Fin sminkning och läckert med lösfrallor! Läppstiftet ser jättefint ut, en riktig Ninni färg!
Jag gillar sådana stift till vardags, lagom glans med färg men inte för mycket.

Ninni sa...

Tack Lotta!