lördag 8 februari 2014

Recension - Michael Todd Tropical Fruit Enzyme Exfoliant Scrub

Jag har ju testat en hel del produkter från Michael Todd på sistone. Mitt intryck av märket är inte så jättebra tyvärr. Speciellt inte med tanke på att mina förväntningar var högt ställda då jag hade läst en hel del recensioner. Nu är det dags för den sista produkten och denna gången är det en peelingkräm för ansiktet som heter Tropical Fruit Enzyme Exfoliant Scrub. Här blir det en positiv recension!

Såhär beskrivs produkten (fritt översatt och förkortat från hemsidan):
Naturligt fräsch hudvårdsprodukt som använder enzym från papaya och ananas som en mild exfoliering för att ta bort död hud och orenheter. Exfolierar, återfuktar och stramar upp.

Såhär tycker jag:
Det här är min favorit av produkterna från Michael Todd. Produkten är underbart krämig, innehåller lagom många korn. Kornen är inte vassa utan lite lagom riviga och jag upplever inte att jag blir uttorkad. Dessutom är doften helt ljuvlig. Lite åt ananas/papaya hållet men även med en touch av citrondoft. Mums! Den här gillar jag jättemycket, den kan nästan mäta sig med min favoritpeeling från Matis (som jag har köpt igen och som ni snart ska få se).

Ninni ger betyget: 4,5/5 (den når inte riktigt upp till nivån för min favoritscrub, men nästan!)

Michael Todd Tropical Fruit Enzyme Exfoliant Scrub köper ni på märkets egen hemsida där en tub på 100 ml kostar $18 (ca 125:-). Det finns ytterligare en scrub för ansiktet från märket samt även en för kroppen ifall ni vill prova lite olika.

Inga kommentarer: