lördag 22 februari 2014

Catrice Liquid Metal Eyeshadow

När jag var i Kiel häromhelgen så shoppade jag ju på mig lite budgetsmink och annat i skönhetsväg. Ett märke som är lite kul är det italiensktillverkade märket Catrice, de har allt möjligt och märket är verkligen budget i ordets rätta bemärkelse. Det brukar finnas på samma ställen som säljer Essence. Jag slog till på en skugga från märket.
Skuggan kommer från en serie som heter Liquid Metall och denna är verkligen metallisk. Faktum är att den har lite samma konsistens som min skugga från Kiko som jag skrev om här. Nyansen heter Nougat it right.
 Ser ni vilken härlig metallisk yta! Jag gillar också den mustiga chokladbruna nyansen.
Och så en swatch, jag har inte testat den i någon sminkning ännu, men den verkar välpigmenterad. Synd att inte Catrice går att få tag i på nätet förutom på eBay. Eller vet ni nån websida med vettig fraktkostnad som säljer märket?

Jag såg i de tyska butikerna att även Art Deco har en liknande serie skuggor i sitt sortiment och de har en som är snarlik denna, men Art Decos skuggor är mycket dyrare, men blir ni sugna så kan man köpa dem hos Beautybay. Jag tror inte jag gav mer än 3-4 euro för denna vilket ju får räknas som väldigt billigt.

10 kommentarer:

Lackert sa...

Vilken skugga! Snacka om metallisk och ser ju ut att vara superbra pigmenterad. Skulle vara spännande att se nån sminkning med den :) inget märke som jag känner till sedan tidigare

Ninni sa...

Det kan vi nog ordna framöver. 😊

Lina sa...

Vilken otroligt snygg skugga!

Ninni sa...

Ja, visst är den fin!

Lotta L sa...

Den ser jättefin ut! Ser fram emot att se en sminkning med den!

Minerva sa...

Det var ju riktigt snyggt!

Kerstin sa...

Ser ju finfin ut! Påminner den inte lite om några skuggor från Estée Lauder?

Ninni sa...

Lovar trixa till nån mejk med den nån dag framöver. Jo, visst har E Lauder liknande skuggor... Fast till typ 10 ggr priset, hihi.

Rebecca sa...

Vilken super fin färg! Och texturen på skuggan i förpackningen var väldigt häftig :)

Ninni sa...

Vad kul att ni också tycker det!
:-)