måndag 17 februari 2014

Misslyckad manikyr i Chesterfield-soffa-stil

En del människor är otroligt konstnärliga och allt de gör blir snyggt verkar det som. Jag följer en blogg som heter Hiilens sminkblogg, läser ni den? Det är en tjej som heter Helene Torsgården och hon bloggar på Veckorevyns hemsida. Hon är otrolig på att sminka och fixa naglar och hår. Allt hon gör är så jädra läckert! Häromdagen gjorde hon en läder-manikyr som jag blev otroligt inspirerad av. Kolla här får ni se! Så ballt!
Jag testade att göra något liknande fast med vinrött lack. Jag tänkte ha glittren från ett guldglitterlack jag har som prickar. Men det blev helt misslyckat för jag lyckades inte få dit prickarna på ett bra sätt och allt blev bara kladd. Den andra handen struntade jag i att sätta glitter på och då blev det som på bilderna här. Lite småkul kanske, men lacket åkte av direkt eftersom den andra handen var så misslyckad.
Får se om jag försöker någon mer gång, men då får jag vara lite mer noga med att göra strecken ända ut också, hade kanske fel typ av tandtråd, behöver en som är lite mer slapp, min var för spänd så jag nådde inte hela vägen ut i naglarnas kanter på något sätt. Jaja. Det vinröda lacket är från Nails Inc och heter Victoria. Det matta överlacket kommer från Scratch nails och heter No shine. Inget fel på något av lacken, bara skit bakom spakarna så att säga.

7 kommentarer:

Minerva sa...

Det var ju i alla fall originellt! =))Känner igen mig lite, det är långt ifrån alltid som det blir som man tänkt sig!

Ninni sa...

Ja, eller hur. Ibland blir det bara pannkaka, men man kanske måste ha mer tålamod.

Maria sa...

Jag tyckte att det blev skitbra!

Ninni sa...

Nämen tack! :-)

Lotta L sa...

Så dåligt blev det inte! Tycker det är läckert! Tänk om man haft tålamod till sådana roliga grejer...

Ninni sa...

Du är snäll du Lotta.

Kerstin sa...

Jag tycker minsann att det blev ganska coolt!