söndag 16 januari 2011

Lancôme Savon Fraichelle

Ibland får jag lust att lyxa till det med nån lite dyrare duschkräm. När jag beställde min ögonbrynspenna från Strawberrynet så passade jag därför på att även slänga med den här duschkrämen i beställningen. När man beställer från Strawberrynet så får man räkna med att det kan vara nån liten buckla på förpackningen eller så. Den här tuben är lite sned i etiketten och har fått sig en törn, men inget har läckt ut och innehållet doftar sådär härligt dyrt och helt ljuvligt. Jag gav 142:- för min tub och frakten är ju gratis. Jag har klagat en gång hos jordgubben och fick då pengarna tillbaka direkt utan tjafs och utan att ens behöva skicka tillbaka produkterna. Hittar inte just denna duschkräm på Kicks hemsida, men några andra från samma märke och de kostar 310:- så jag är riktigt nöjd med mitt fynd.

2 kommentarer:

Carina sa...

Är det verkligen äkta vara som man får hos Stawberrynet?

Hör ofta att förpackningar är skadade eller ser konstiga ut, och så är de superbilliga på en hel del produkter, så billiga att bara det är ett frågetecken... Har aldrig vågat beställa något från dem.

Ser fram emot att få höra vad du tycker om duschkrämen.

Ninni sa...

Jag kan lova att jag aldrig fått något som varit fejk, oftast är det dessutom helt felfria varor. Den enda gången jag klagat var när jag fick läppglans som skurit sig en smula och då fick jag pengarna tillbaka på några dagar. Tror de både köper in vanliga varor och lite sekunda, dvs kantstötta och utan kartong etc.