fredag 14 januari 2011

Rensat igen!

Här kommer ett nytt bidrag till min lilla serie om vad jag rensat bort. Vad har vi på bilden då? Jo, jag kan nämna några av grejorna:
-Brynskuggor och vax från Sephora, började kännas sunkig nu och den mörka skuggan som jag använt var ändå nästan slut. Den ljusa är för ljus för mig och vaxet fick jag aldrig någon kläm på hur jag skulle få snyggt, bättre med brynmascara då. Dessutom fastnade det hela tiden puder och sånt i vaxet.
-Brynpennan med tillhörande brynmascara från Revlon fick åka nu, pennan är så kort att den inte går att vässa och mascaran känns lite väl använd för att vara hygienisk, men den här produkten har varit en bra vän, köp den om ni ser den på nån resa utomlands!
-Niveas ögonsminkremover är toppenbra, detta är min andra flaska och jag som nästan aldrig köper samma sak flera gånger ger den ett högt betyg. Billig och effektiv. Vet ej dock om den biter på vattenfast mascara för det använder jag inte.
-H&M-glosset - ja, ni ser, det är väl urklämt! Underbart på läpparna och billigt.
-Face-glosset - nix, kladdigt och inte tillräckligt vårdande för mig. Kanske jag ger bort det till nån väninna istället för att slänga för det är bara testat.
-Korres, prov på ögonkräm. Bra ögonkräm, men lite för fet för mig, sätter sig direkt på glasögonen i form av en dimmig hinna.
-Max Factor, prov på deras nya Xperience foundation, färgen Fair Sugar Cane var alldeles för grådassig för mig så kunde inte prova ordentligt.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Vad duktig du är! Jag borde också rensa lite hos mig...

Carina sa...

Ninni, jag skickar med läppbalsamet Sugar Rush från Fresh i paketet. Hade helt glömt bort den, igen! ;)

Ninni sa...

Kerstin, jag älskar att kasta bort saker, blir plats för nytt då!

Men Carina, vad supergulligt, det hade jag också glömt! :-)

Josephine sa...

Skönt att rensa lite, då har man ju en anledning att köpa nytt, haha :)

Ninni sa...

Jajamän, jag har redan köpte en massa nytt...hihi.

BEAUTY SECRETS Tävling pågår! sa...

Vad kul! Jag har också dig på Bloglovin':)

Borde också rensa! Har massa som jag inte använder men som jag inte vill kasta bort!

Kram<3