fredag 21 januari 2011

Lite nagelfix

 Som jag berättade så färgade H&M-lacket Moody Model av sig något väldigt på naglarna. Jag lackade naglarna med ett annat lack sen. Men även efter att ha tagit bort det så var naglarna lätt turkosa. Ovan ser ni hur trista de såg ut, dock tycker jag inte att den turkosa färgen framgick ordentligt. Ser ni att naglarna är skivade? För några veckor sen var det ännu värre.
Jag kom då på idén att prova den nya nagelskrubben som jag vann hos Beleza för ett litet tag sen. Kanske kunde den hjälpa? Gjorde den det då? Ja, faktiskt lite, men inte helt. Men jag tycker att peelingen kändes bra att använda och jag tror att den kommer att ge mer resultat om man använder den regelbundet.
En liten ommålning fick det ju bli sen såklart. Det här lacket från Anne & Florio köpte jag i Thailand en gång i tiden, det har inget namn, bara ett beteckning som är Y04. Nagelbanden är lite torra på bilderna, smorde dem sen, men det kan man inte göra förrän man lackat för annars fäster inte lacket.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Hoppas att skrubben hjälper! Lacket här var verkligen extremt snyggt!

Ninni sa...

Tack! Ja, jag tror nog den kommer funka fint om jag bara använder den regelbundet.

Linda sa...

Det är ju nästan lite oroväckande att det färgade av sig så och fastnade trots att du hade underlack, undrar vad det är i det egentligen.
Det grå lacket var verkligen läckert!

Ninni sa...

Tack! :-) Det var ju egentligen inget riktigt underlack utan en nagelstärkare.