lördag 8 januari 2011

Väntar paket mm

Just nu verkar Posten ha somnat tycker jag, beror iofs säkert på att det varit många helgdagar och vinterväder men likväl känns längtan lång. Jag väntar just nu på:

-Min fina Matis-vinst från Lipglossbitch julkalender.
-Ett paket från Beautybay som innehåller två likadana saker (den ena är till min mamma och den andra till mig, men lite hemligt vad det är eftersom mamma ibland läser bloggen). Trodde faktiskt paketet skulle hunnit fram redan till jul, men det verkar gå väldigt trögt.
-Ett paket med lite godsaker från Strawberrynet.
-Ett paket med lite grejor från Eleven. Det är faktiskt min första beställning därifrån!

Sen väntar jag även på att sambon ska få sitt jobbschema så att jag vet när jag kan boka in den ansiktsbehandling jag fick av honom i julklapp. Ska bli ljuvligt att bli lite ompysslad. Härligt att ha saker att se fram emot!

Snälla brevbäraren, du kan väl iaf leverera ett paket på måndag? Väntar ni paket just nu och varifrån i så fall?

12 kommentarer:

Josephine sa...

Jag väntar paket från ELF, vill ha det snart, hihi! :)

Ninni sa...

Ja de har roliga saker! Då förstår jag att du vill ha det!

Honi sa...

Jag väntar ett litet paket från Ebay med ett China Glaze lack och ett stort från Heartcore tjejerna med Schampo och balsam från wella som jag vann :) Så det är spännande.

Sanna sa...

Jag väntar också paket ifrån Beautybay. Paketet skickades den 16 december. Det är snart en månad sedan! Iof så har England haft snöoväder (tjae, enligt deras mått mätt) och därefter har varit jul och nyår men det är ändå extremt långsamt. Man funderar ju på om posten använder häst o vagn och ror över Nordsjön?

Kerstin sa...

Oj så många spännande saker att se fram emot! Jag väntar på ett paket med en helt sjukt försenad födelsedagspresent till en kompis...

Åsa sa...

Jag väntar också på paket från Beautybay! Och min beställning hade visst blivit uppdelat i två paket. Och lite andra paket också med pennor och böcker! Det är alltid skoj att ha något att vänta på!

Ninni sa...

Beautybay har tydligen använt snigelposten förstår jag. Vad mycket kul vi har att se fram emot!

Line of beauty sa...

Alltid kul med paket. Jag väntar naturligtvis på ytterligare en leverans från elf ;-).

Bitte sa...

Jag väntar på ett paket från Softskin med kajaler från Santé

Ninni sa...

Vad härligt!

Anna sa...

Japp, jag väntar på ett paket från Ebay med 5 OPI produkter. Tre st nagellack, en glas nagelfil och en nagelbandsolja. Allt detta för bara 300 inkl frakt. :D I Sverige hade man bara fått två nagellack för den summan.

Ninni sa...

Det är ju sjukt mycket billigare att handla på nätet!