söndag 2 januari 2011

Medstop - Caring & nourishing night cream

Den här krämen vann jag i en tävling hos Beautyplace för ganska länge sen, ja säkert över ett halvår sen. Jag har tidigare visat er både den mjukgörande krämen och rengöringen från samma märke. Då jag hade andra nattkrämer så har denna blivit liggande i mitt förråd, men för en tid sedan var det dags att ta fram den. Jag hade faktiskt inga förväntningar alls på den, jag brukar tycka att oparfymerade produkter är ganska trista. Den doftar ingenting alls, vissa oparfymerade produkter har ju en viss doft ändå men inte denna. Den här krämen är jätteskön! Den glider på min vintertorra hud som smör och går in som en dröm, man kunde nästan tro att den skulle ligga kvar som ett lager på huden då den är ganska fet, men icke. Tror det beror på att det är sheasmör i den, jag brukar gilla produkter som innehåller sheasmör. Jag är verkligen positivt överraskad, min hud gillar den skarpt! Tror den är lite för fet för sommarbruk, men då vintern tyvärr är med oss några månader till så kommer jag definitivt att använda slut den här krämen.

Jag ger den en fyra i betyg och om den dessutom hade doftat lite gott så hade det blivit full pott! Det trodde jag som sagt inte. Hur den funkar mot rynkor är ju dock omöjligt att veta, för då får man använda den under en betydligt längre tid. Det är toppen med tävlingar för man får prova produkter som man annars kanske inte hade köpt. Tyvärr vet jag inte vad den kostar för det står inte på Medstops hemsida. Men ni kan läsa lite om krämen här.

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Det låter intressant! Jag har inte testat ngt från Medstop än.

Ninni sa...

Jag har gillat både rengöringen (som nästan är slut) och denna kräm så de har en del bra grejor faktiskt.

Jean sa...

Alltid skoj då man finner nåt gammalt i gömmorna. Bara hoppas att det ej nått bäst före-datum!

God Fortsättning
Jean

Ninni sa...

Nejdå, den gå inte ut i datum förrän nån gång under 2012 och den var ju oöppnad. Detsamma! :-)

lineofbeauty sa...

Intressant. Jag kan aldrig få för många tips om hudvård för torr och känslig hy.

Des sa...

Jag fick den där krämen i ett pressutskick förra året och jag gillade den, fast den egentligen är för fet för min hy. Kostar 149 kr, för övrigt. ;-)

Ninni sa...

Åh, tack för prisuppgiften! :-)