tisdag 4 januari 2011

Ögonbrynsmascara från Lumene

Kommer ni ihåg att jag efterlyste tips på en ögonbrynsmascara här på bloggen för ett litet tag sen? Den jag hade från Revlon sjöng verkligen på sista versen även om den varit en jättebra produkt. Revlon finns ju tyvärr inte att få tag i här i Sverige så jag ville ha tips på andra märken. Lumene var ett märke som alltså hade precis vad jag letade efter! Tack gulliga ni för att ni har sån koll. Köpte denna igår på Åhléns, 85:- fick jag ge för den. Den verkar jättebra.

7 kommentarer:

Shamrock sa...

Just nu har jag FACE:s men jag har fått tips på att H&M ska ha en billig och bra. Den tänkte jag testa nästa gång

Kerstin sa...

Den är superbra! Jag lånar alltid den av min mamma när jag hälsar på föräldrarna. Varför jag inte har ett eget ex är oförklarligt!

Lineofbeauty sa...

Jag har aldrig testat brynsmascara konstigt nog men det kan bero på att jag inte har lagt särskilt mycket fokus på ögonbrynen. Håller efter formen med pincett och fyller i ibland med penna eller skugga. Vilka tycker du är fördelarna med brynmascara och hur skiljer sig resultatet mot penna eller skugga/vax?

Anonym sa...

Jag fick en sådan i julklapp... har aldrig testat något liknande till mina ögonbryn innan... men nu förstår jag inte hur jag har kunnat leva utan. :-)

Ninni sa...

Jag tror att H&M's är ofärgad, den ska tydligen vara bra, men jag ville ha en med lite färg för mina bryn är så fesigt bleka. Jag målar först i brynen med en ögonbrynspenna och sen tar jag brynmascaran, då mjukas resultatet upp och dessutom får brynen lite mer styrsel och hårstråna ser lite tjockare ut. Det blir väldigt bra tycker jag om man jämför med helt omålade bryn.

Bitte sa...

Jag gillade Lumenes när jag använde den. Var först lite skeptisk till kolafärgen.

Shamrock sa...

Ja ha då är H&M inget för mig. Jag vill oxå ha färg