måndag 26 september 2011

Vulkansug...

Ibland kan jag få sug efter saker och ting och inte kunna släppa taget. Ja, det händer oss alla va? I tidningen Allure för något halvår sedan så var den här ögonskuggan från Lancôme med. Jag har inte kunna släppa den sen dess... jag har tittat efter den lite överallt, på varuhus, på nätet och på de flygplatser jag passerat sen dess. Den heter Volcano. När jag sett skuggor från Lancôme i olika butiker så har de hetat massa olika koder, men jag ville ju ha Volcano, jag hade ju bestämt mig för den! Den är säkert inte så märkvärdig alls, det är nog mest en fix idé.

Nu har jag hittat den... jag har beställt den! Från Allcosmeticswholesale. Slängde med några andra skuggor också i beställningen för lika bra att fylla upp när man lägger en USA-order. Själva skuggan är en refill (kommer utan snygg förpackning) kostade bara $3,50 (ca 25:-) men frakten ligger på hela $16 (ca 115:-) så det verkade onödigt att inte beställa lite mer på en gång. Sån är jag... Hoppas nu att skuggan är snygg och att den är hel när den kommer fram. Jag har faktiskt aldrig haft nån skugga från Lancôme förut tror jag, märkligt!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Den ser tokfin ut! Men vad skumt med frakten, när jag handlat där har det varit superbilligt!

Ninni sa...

Jag hade skrivit att den var på 17,50 dollar så den var ändå lägre än jag trodde. Men köpte bara skuggor så det är ju inget tungt direkt...