onsdag 12 december 2012

Decléor - Aroma cleanse tonifying lotion

Vintertid så brukar jag undvika att tvätta ansiktet på morgonen, om jag gör det så använder jag supermilda produkter såsom t ex Cetaphil. Jag tvättar mig alltid ordentligt på kvällen för att få bort smink, men på morgonen kör jag ibland bara med ansiktsvatten på en bomullspad för att inte bli för torr. Min hud verkar må bra av det. Detta ansiktsvatten från Decléor står just nu i mitt badrum. Det har en mild fräsch doft och vad jag kan se på innehållsförteckningen så innehåller det varken parabener eller alkohol. Jag gillar det skarpt!

En flaska på 250 ml kostar just nu på Feelunique £17 (ord pris £20) eller hos Hudoteket 275:-. Dock kan man ofta finna Decléors rengöringar och ansiktsvatten m fl i storförpackningar (400 ml) till bra priser. Just nu finns det också massor av roliga presentkit från märket både på nätet och i butikerna så kolla runt om ni vill testa Decléor för det är ett mycket trevligt märke.

4 kommentarer:

Litzy sa...

Just nu använder jag faktisk en dagcreme från Decléor.
Den känns bra och funderar på att köpa full size nästa gång... denna är proven jag fick i Glossybox :)

Ska fundera på ansiktsvatten också. Tack för tipset.

Ninni sa...

Hydra floral som kommer fr märket är en av mina favoritkrämer!

Linda sa...

Min lotion tonifiante tog slut för ett tag sedan :( men jag kör med deras "vatten" nu ist för detta. Ser likadant ut fast är mycket bättre tycker jag, det tar bort mascara med! Är mer som rengörings vatten typ. Kommer i vit/transparent flaska :) hydra floralen är såå bra, och vitaroma krämen också! Älskar Decleor!

Ninni sa...

Åh, den har jag inte testat. Har dock ögonsminkremovern från samma märke nu och den är bra!