måndag 17 december 2012

Nyhet från Gillette Venus och Olay

Häromdagen kom det ett fint paket till mig med posten. Då jag inte kunde hejda mig och var tvungen att öppna bums så hade jag tyvärr inte dagsljus när jag fotade paketet. Ibland förbannar jag verkligen vintern.
I paketet hittade jag nyheter från Gillette Venus och Olay. De har samarbetat kring en ny rakhyvel och en rakgel för känslig hy. Hyveln har tagits fram i samarbete med experter inom både hårborttagning och hudvård. Den är specialutformad för att ge en nära rakning. På hyveln sitter en gelremsa som ska göra att huden återfuktas och mjukgörs direkt när man rakar sig så att man ska slippa smörja in sig sedan. Detta är en fem-bladshyvel och remsan innehåller kokumsmör. Kokum är tydligen en släkting till kokos- och sheanöten.

Rakgelen innehåller, förutom kokum, även sheasmör. Den ska dofta karamell, persika och mysk. Jag har lite svårt att förstå att man parfymerar produkter för känslig hy. Som tur är så har jag inte känslig hy och jag gillar när det doftar gott så mig passar den nog ändå.
Här ser ni hyveln, missade tyvärr att fota hållaren. Den kan man sätta på väggen i duschen för den har en sugpropp. Hyveln doftar lite åt kolahållet tycker jag. Jag återkommer inom kort med synpunkter på dessa produkter. Jag brukar inte använda rakgel, utan bara duschtvål när jag rakar mig så vi får se om jag blir omvänd här.
Pris för hyveln och vägghållaren är 210:-, refillblad tre stycken kostar 195:-.
Rakgelen kostar 25:- för en liten förpackning om 75ml och 48:- för en stor flaska om 200 ml.

Inga kommentarer: