fredag 14 december 2012

Leverans från Beautybay

Beautybay hade 20% på hela sitt sortiment häromveckan, det berodde på Black Friday som nu verkar vara ett rea-fenomen över halva världen. Jag gillar shoppen för de har många roliga märken till vettiga priser och gratis frakt. 
Tänkte visa vad jag köpte. Först har vi en hårborste från Michel Mercier. Jag älskar mina borstar från Tangle teezer, men jag ville ha en borste med skaft för att lättare kunna föna med. Den här är speciellt utformad för tjockt hår.
Jag kanske hade trott att själva borstytan skulle vara lite mindre, det är en rejäl paddel vi har att göra med kan jag säga. Borsten är ganska korta, ojämnt långa och ganska mycket styvare än borsten på en Tangle teezer.
Baksidan ser ut som en badborste. Jag har inte testat den här ännu, men kan återkomma när jag gjort det om intresse finns.
Sen slog jag även till på en ny nagelstärkare från OPI, jag använder ju alltid nagelstärkare istället för underlack så det går åt en hel del. Har tidigare testat den oranga från samma märke så nu valde jag den gröna. Dessa är ruskigt dyra i Sverige (ca 280:-) så det gäller att passa på när de engelska shopparna har rea.

Jag köpte även en annan grej. Men den tycker jag förtjänar ett eget inlägg så ni får se imorgon! Haha, nu hoppas jag ni blev åtminstone lite nyfikna.

Jag hade klickat i "premier order" vilket innebär att man lägger till £1,50 på sin order för att få lite prover. Men jag fick inga! Har nu mailat till Beautybay och frågat om det. Liten smula missnöjd där faktiskt, får se vad de svarar.

8 kommentarer:

Litzy sa...

Du får gärna återkomma när du har testat OPI ett tag... är lite nyfiken om den funkar :)

Minerva sa...

Det där om uteblivna prover (som du betalat för) vill jag gärna höra om hur det går!Man blir ju så besviken på sånt!

Mia sa...

Beställde också på black Friday, bla BM the Star Treatment paletten som är jättefin och en tangle teaser LE dottern ska få i julklapp. Betalade också extra för snabb frakt och prover och fick en Emma Hardy cleanser 50ml som jag gillar även om den luktar lite speciellt... :)

Åsa sa...

Nu blev jag nyfiken!

Lotta sa...

Jag är nyfiken både på vad du beställde mer samt OPI nagelstärkaren! Irriterande när man inte får vad man betalar för! (Proverna)
Själv är jag irriterad för jag köpte Isadoras Big Bold på Kicks i måndags, det var ju deras julkalendergrej den dagen. Har velat prova den såå länge! Jag blev fruktansvärt besviken för den var torr, fransarna blev inte bara torra, utan ihopkletande på något vis. Mailade Isadora och har nu skickat den till dom. Får se vad dom säger!

Ninni sa...

Lovar berätta om OPI-stärkaren sen. Lotta, den där ska du reklamera, Kicks är säkert inte omöjliga.

Kerstin sa...

Fina köp! Det KAN vara så att jag också slant lite med klickfingret på Black Friday ;)

Ninni sa...

Hahaha, det ante mig! ;-)