tisdag 18 december 2012

Youngblood - Natural Mineral Loose Foundation

Dags för nummer tre i min berömda serie om foundations, hihi! Återigen ser ni mitt osminkade bleka ansikte med härliga mörka ringar under ögonen. Jag har fått hem ett exemplar av Youngbloods Natural Mineral Loose Foundation för test. Mycket spännande eftersom jag inte provat det märket tidigare.
Här har jag använt min kabukiborste från Everyday Minerals för applicering. Jag har lagt rätt så mycket foundation. Kanske lite mer än jag vanligen gör. Anledningen är att jag inte ville lägga concealer under för jag ville att ni skulle se vad endast foundationen gör. Annars brukar jag ju lägga en krämconcealer under ögonen och på näsvingarna innan puderfoundation.

Färgen heter Neutral, den är kanske en liten smula för mörk för mig vintertid, men inte så det stör tycker jag. Puderfoundations är ju mer förlåtande än kräm-diton. Kanske skulle jag kalla det en året-runt-nyans för den ligger mitt emellan sommar och vinter skull jag tippa på. Jag gillar verkligen att den täcker sådär lagom, den liknar klassikern från Bare Minerals i konsistens och täckning. Varken matt eller skimrig. Jag är mycket nöjd! Tror denna kommer att bli en favorit.
Här har jag lagt lite rouge också (Hot Mama från The Balm), men vet inte om det syns nån större skillnad för bilden blev en liten smula suddig.
Burken är en klassiker med sifterlock, en bomullsrondell kommer jag att lägga i så att det inte läcker. Vet att vissa märken har snurrstängning på sina dosor och det tycker jag vore en bra idé här.
 Stilren platt dosa, lite tunnare än många andra, vilket är bra när man ska ha den med sig.
Youngblood Natural Mineral Loose Foundation kostar 515:- för en burk om 10gr. Ni hittar märket hos Eleven, Hudoteket och E-beautyshop. Jag har även sett att Sephora säljer märket och de har ju butiker i Täby och Malmö nu för er som har turen att bo där!

Inga kommentarer: