måndag 24 mars 2014

Bra med prover ibland

Ibland är det extra bra att man får prover på produkter. Jag brukar gilla nästan allt från apoteksmärket Caudalíe, men den här produkten kommer jag garanterat inte köpa. Fick prov på två nyanser av deras färgade dagkräm. Min hud brukar ligga någonstans kring medium. Så jag hade nog valt den ljusare av nyanserna om jag hade köpt mig en tub. Men kolla nedan!
För det första så är båda nyanserna jättemörka, sen drar båda rejält mot orange. Nån som vill vara orange i ansiktet? Nä, trodde inte det. Visserligen så är de inte så täckande, men ändå. Men sen gillar jag inte doften heller, den är lite som Nuxe hudolja som jag mår lite lätt illa av. Fick förresten även ett prov på Nuxe färgade dagkräm och den doftade också helskumt. Testade den häromveckan. Nej, ingen av dem är lämpad för mig. Är det förresten någon av er som provat någon foundation el dyl från Vichy? Undrar hur de är...

Är ni ändå nyfikna på denna så finns den just nu på erbjudande hos Escentuals som har bra rabatter på franska apoteksmärken just nu, de har t ex 20% på hela Caudalíes sortiment.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Då vet vi vad Björn Ranelid använder! /Carin

Ninni sa...

Hahaha, ja det är nog hans sort...

Erika sa...

Först vill jag tacka för din fina blogg, det är jättekul att läsa dina recensioner och rekommendationer. :)

Jag använder Vichy's BB cream, och tycker den är jättebra. I början tyckte jag den luktade lite förmycket men nu har jag nog vant mig, för nu luktar den nästan gott. Doften är inte speciellt markant när den är färdig-applicerad heller. Jag använder Kicks BB-cream-borste och tycker den ger ett fint resultat.

Lotta L sa...

Tack för varningen!
Vichy använde jag för ett par år sedan, Normaderm Teint. Tror den heter Dermablend utomlands. Har fått för mig att det är samma iallafall, men det stämmer kanske inte? Tyckte den var bra, men färgerna var svåra. Apotea.se verkar bara ha den mörkaste kvar. Nu var ju denna för fet hy, men dom har ju andra. Fast svårt handla sånt när man inte ser färger tycker jag. Någon annan färgad från Vichy har jag inte provat.

Ninni sa...

Erika, tack vad gulligt! Ja, prover är verkligen toppen. Ska nosa lite i butik om jag ser den från Vichy. Jag har tre BB-krämer som jag nyligen fått hem som jag lovar visa snart, mycket spännande!