söndag 23 mars 2014

Catrice-öga

Jag lovade ju er att visa min nya fina skugga från Catrice som jag skrev om här. Men det har tagit lite tid för jag har helt enkelt varit för lat att fota mina sminkningar på sistone. Nu är ju våren förhoppningvis här och ljuset har återvänt så igår fastnade äntligen en mejk med Catrice-skuggan på bild. Den är verkligen jättefin och den är helt ok att jobba med, lätt att tona ut.
Tog lite bilder i olika ljus. Funderar på att byta kamera snart, vi har en nyare och bättre, men jag har varit lite lat och inte orkat lära mig den. Ska se om jag hinner öva lite snart.
Rouget glömde jag att ta med på bilden nedan, det kommer från LA Colors och är en favorit just nu, ska försöka visa er det inom kort, ska sätta ihop ett inlägg med favoriter snart igen. Det är inte nytt, tvärtom har det seglat upp som en underdog på sistone. Bra när man hittar nya favoriter bland befintligt smink. Smyckena kommer från Pilgrim. Köpte halsbandet på rea i somras och hittade matchande örhängen på Åhléns häromdagen. Jag har en ring till också. Gillar stjärnor. Tröjan är långärmad och kommer från Esprit och är också ett reafynd från i somras. Gillar färgerna.
Jag använde alltså Catrice-skuggan, den ljusa skuggan som heter Flesh Tone från Coastalscents, ni vet de där skuggorna som man köper lösa och placerar själv i paletter av valfri storlek. Mycket bra och prisvärda. Sen ramade jag in med en brun penna från Clarins. Mascaran ser ni skymta högst upp i bild, den kommer från Make Up Store och jag recenserade den häromdagen här.

7 kommentarer:

Lotta L sa...

Mycket snyggt! Såå fina färger!
Pennan var också fin, jag har haft samma en gång i tiden, fast i mörklila. Här ser man ju också hur fin mascaran är på! Får nog kolla in den!

Ninni sa...

Tack! Clarinspennorna är jättebra, har även en svart. De är nästan lika bra som Urban Decays 24/7-pennor.

Minerva sa...

Catriceskuggan är jättesnygg, den hade du köpt utomlands nånstans, eller hur var det?

Ninni sa...

Jag köpte den i Kiel, de finns på eBay om du är sugen, men något dyrare.

Lackert sa...

Snyggt!

Ninni sa...

:-)

Ninni sa...

Tacktack! :-)