fredag 14 mars 2014

Tips på superbilliga och jättebra ögonskuggor!

Ni förstår ju att man blir sugen va? 99 cent/st just nu för de härliga skuggorna från Coastalscents. Hur billigt som helst.Jag är verkligen störtnöjd med kvaliteten på de skuggor jag av dessa och jag har använt dem en hel del. De är pigmentsrika och lite lagom krämiga i konsistensen, funkar jättebra att sudda. Ni ser nedan vilka jag har och namnen ser ni här. Är ni sugna på att lägga en order så gör ni det här, de finns i massvis av färger. Obs, frakten kan variera rätt stort så prova att ta bort nån sak från din order om kostnaden skulle bli hög, de har lite gränser där som jag inte vet exakt vad gäller vikt och storlek på paket så prova er fram.
Det finns även concealers som passar i paletterna, jag har några sådana också men har inte testat dem ännu av någon anledning.

3 kommentarer:

Lotta L sa...

Farligt tips det där... Och lockande, väldigt lockande! Men nu har jag precis fått hem Sleek Storm palette, så jag kan väl inte riktigt motivera ett köp.
Hade lätt kunnat beställa en 20-30 skuggor, sååå många fina!

Ninni sa...

Sleek har bra grejor!

Unknown sa...

Tänkte bara tipsa att jag just nu kör en tävling där du kan vinna valfritt LAYLA läppglans från Highgrade.se :)
Så passa på att kolla in tävlingen:
http://www.domkallarmighannes.com/2014/03/tavvling-vinn-ett-valfritt-layla.html

Gillar du inte sådana här kommenterar eller redan fått en liknande så ber jag om ursäkt och hoppas att du får en bra dag:)
kram