onsdag 28 maj 2014

It's Skin - Prestige D'Escargot

Nu har jag testat de här produkterna från det koreanska märket It's Skin ett tag. De innehåller snigelextrakt. Jag tänkte berätta lite för er vad jag tycker! 
Jag köpte ju ett test-kit med sex olika produkter. En av dem, som är en BB-kräm, lämnar jag utanför då jag snart ska berätta mer om den. Men här kommer mitt utlåtande om övriga produkter:

  • Foam, detta är en löddrande ansiktsrengöring. Jag älskar den! Löddret blir sådär härligt moussigt och lent, den doftar gott och tar bort sminket jättebra. Den kan dock vara en smula uttorkande så jag tror inte man ska använda den under den kallaste vinterperioden. Men just nu så passar den mig förträffligt. Kan lätt tänka mig denna i fullstorlek. 
  • Tonique, precis som med Etude House-ansiktsvattnet som jag tidigare testat, så är detta ansiktsvatten mer som en tunn gelé. Jag gillar mer flytande ansiktsvatten för jag tycker det fördelar sig bättre på en bomullsrondell. Detta ansiktsvatten känns dock milt mot huden och doftar svagt och fräscht. 
  • Lotion, detta är en tunnare ansiktskräm och jag har använt den som dagkräm. Tror denna lotion hade varit för tunn för mig vintertid, men den funkar jättebra nu, speciellt ihop med en bb-kräm eller flytande foundation. Samma fräscha doft som ansiktsvattnet. 
  • Creme, detta är alltså den lilla burken på bilden. Denna använde jag som nattkräm och även denna var jätteskön och doftade gott. Dock är den inte så dryg så denna tog slut först av produkterna. 
  • Mask i form av indränkta ark, dessa fick man med två stycken av. Jag har testat flera olika märkens fukt-ark-masker och jag tycker de är rätt lika. Man ser verkligen läskig ut under användningen. Känslan är kall men återfuktande. Inte så dumt faktiskt. Jag brukar inte skölja ansiktet efteråt utan smörja in överskottet i huden. 

Samlat intryck av serien: Detta är jättefina produkter som jag trivts bra med. Skulle kunna tänka mig att köpa dem igen med undantag av ansiktsvattnet (tonique) och detta beror bara på konsistensen.

It's Skin är ett märke som har gjort superbra intryck på mig då jag även haft en handkräm från dem. Jag tänker såklart testa mer från märket. Har ni inte testat koreanska skönhetsprodukter - gör det! De är prisvärda och otroligt fräscha. Dessutom finns det ju så mycket kul.

Om ni inte vågar beställa via eBay så testa shoppen W2Beauty, de är något dyrare, men man får med många fina prover. Jag har dock aldrig haft problem med mina eBay-beställningar från de koreanska shopparna och jag har testat flera stycken, de är otroligt serviceminded och trevliga om man har frågor.

9 kommentarer:

Kerstin sa...

Spännande läsning! Du lyckas alltid nosa upp en massa spännande produkter :)

Ninni sa...

Ja, och så är jag skitful på bild, hihi. Iaf i detta inlägget, men det bjuder jag villigt o glatt på.

Annika sa...

Så spännande med ny hudvård! Ett tips jag har när det gäller den där typen av ansiktsvatten är att hälla ut lite i handen, fördela det över handflatorna och lätt "klappa" in det i huden.

Ninni sa...

Ja, det låter ju vettigt, ska prova. Tack för tipset!

Minerva sa...

Låter intressant! Jag har också köpt en del koreanskt på eBay, aldrig haft några problem. Det finns jättemycket roliga, och bra, grejer till otroligt bra priser.

Ninni sa...

Åh, berätta vad du testat! Jag är nyfiken. : )

Annika sa...

Ninni, det var en återförsäljare hos Kanebo som tipsade om det när jag för en herran massa år sen gjorde praktik på ett parfymeri, det funkar fint för mig :)

Ninni sa...

Smart! : )

Lotta L sa...

Kul och intressant läsning! Är nyfiken på en sådan mask, måste prova nångång!