tisdag 19 augusti 2014

Bourjois

Såklart handlade jag lite skönhetsprodukter när vi var i Spanien, fast inte så mycket som jag kanske brukar. Jag var ju i NY i våras och köpte då på mig massor av grejor så jag var något dämpad i min shopping denna gången faktiskt. Här ser ni Bourjois Healthy Mix serum foundation som jag varit nyfiken på ett bra tag efter att ha läst massa bra om den. Om man köpte två produkter från märket så fick man den andra produkten till halva priser så jag kunde inte låta bli att slå till på ett rouge också.
När jag var i tonåren eller kanske lite äldre så hade jag just ett sådant rouge och jag minns att jag älskade det, jag kan rapportera att de fortfarande doftar likadant - gott! Nyansen jag köpte heter Jasper rose.
Jag återkommer om dessa produkter när jag testat ordentligt. Jag har även en annan foundation som jag nyligen köpt som jag tror liknar denna så jag kanske ska jämföra dem?

7 kommentarer:

Lotta L sa...

Dom ser fina ut! Fin färg på rougen.
Jag kommer så väl ihåg dom där bubblorna...jag gillade dom jättemycket!

Ninni sa...

Ja, jag köpte faktiskt ett par av skuggorna häromåret, men blev lite besviken på pigmenteringen. Hade säkert en fem-sex stycken sånn skuggor när jag var yngre...

Minerva sa...

Köpte en ljust turkos skugga från Bourjois på din bloppis, är helnöjd med den! Den skuggan på ögats rörliga del, sudda med grått i globlinjen har jag haft mycket!

Kerstin sa...

Fint! Deras rouge ser alltid så himla frestande ut tycker jag!

Ninni sa...

Minerva, vad roligt att du blev nöjd! :-)
Kerstin, ja de är fina och så gillar jag doften. Har dock inte provat det ännu av någon anledning... herregud jag hinner inte med nånting just nu känns det som.

Anonym sa...

Lustigt att Bourjois är inne igen! På 80-talet drömde jag om en skugga därifrån, kanske dags att slå till? /Cookie

Ninni sa...

Ja, det var ju supermodellernas märke på den tiden!