söndag 10 augusti 2014

China Glaze - Citrus Twist

Jag har inte testat nageletiketter från China Glaze förut så när jag hittade dessa på 70% rea på NK häromveckan så passade jag på. De kostade mig drygt en tjuga - fynd! Jag måste säga att de liknar Sally Hansens etiketter i appliceringen även om förpackningen är annorlunda. Jag applicerade dessa dagen innan vi åkte till Spanien och eftersom inlägget är tidsinställt så kan jag inte rapportera om hållbarheten.
Även dessa är gjorda av nagellack, precis som Sally Hansens etiketter så man bör kunna ta bort dem med nagellacksremover. Det enda jag har att anmärka på är att vissa av de mellanstora etiketterna är något för smala för mina naglar.Det blir alltså lite glapp på sidorna vilket jag inte är så förtjust i.
De bredaste etiketterna funkade dock till stortånaglarna och eftersom det fanns flera smala etiketter så räckte förpackningen även till tårna som ni ser. Ber om ursäkt för mina fötter som var rätt svullna i värmen. Jag hade egentligen tänkt ha överblivna etiketter från de förra jag visade från Sally Hansen, men det visade sig att de hade torkat innan jag hann använda dem så de fick jag tyvärr kasta. Rådet från mig är alltså att använda överblivna etiketter snabbt för annars funkar inte klistret, precis som nagellack så torkar de.
Såhär ser förpackningen till China Glaze-etiketterna ut, jag glömde fota den innan jag applicerade.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Denna färgkombon gillar jag verkligen! mönstret är också fint o somrigt :)

Lotta L sa...

Tycker dom är jättefina! Håller med Kerstin, dom är somriga!

Ninni sa...

De satt jättebra kan jag rapportera.