fredag 22 augusti 2014

Lite andra smågrejor från Spanien och minitävling!

Här kommer lite bilder på andra smågrejor som jag köpte i Spanien i skönhetsväg. 
Tre rejäla flaskor duschkräm/badskum. Hallon, äpple och apelsin. Jag duschar två gånger om dagen när det är varmt så det går åt en del och så använder mannen och barnen även dessa. Sonens favorit var hallonvarianten (som fick åka med hem) och min favorit blev apelsin. De två till höger fick stanna i Spanien för användning nästa år pga tunga att bära.
Tre Sanex-deos, dessa har ni sett varenda år i min blogg när jag varit i Spanien eller övriga Europa, köper alltid med mig då de är suveränt bra och billiga. Denna gången fick man rabatt när man köpte tre så då gjorde jag såklart det. Tror jag gav 1,45 euro/styck - som hittat!
Nageletiketter från Sephora (svårfotade men är läderaktiga i guldfärg) och en "pullburk"-remover för borttagning av nagellack från Primark. Varför är de så dyra i Sverige när man kan få en sån för två euro i andra europeiska länder???
 Här ser ni andra sidan av förpackningen till nageletiketterna. De var dock lite väl dyra, tror jag gav kring 7-8 euro för dem men jag tyckte de var så fina och jag hoppas de är bra nu bara.
 Det här lacket såg jag i New York i våras och jag fastnade direkt för det. Det visade sig att det var slut på varenda Sephora, kvar fanns bara test-flaskorna. Tror t o m jag skrev om det här i bloggen. Men på Sephora i Puerto Banus fanns det! Det är ett topplack från Formula X som heter Turbulent. Jag lovar visa mer snart! Tror det kommer att bli superfint på turkost eller svart botten.
Råkade även köpa på mig en chubby-penna för läpparna från Wet'n Wild även om jag har typ fem andra oanvända sådana, dags att börja testa sig igenom lagret nu!
I rubriken såg ni att jag även har en liten tävling - eller missade ni det? För att tävla så ska ni ni i kommentarerna på detta inlägg berätta vad de ceriserosa och den röda blomman heter som syns på bild i detta inlägg. Ni ska även berätta vad de gula och gulröda blommorna heter från tio-tomma-inlägget från igår (det är samma sort på de två som har olika färg där men den gulröda är vanligast). Tre blommor ska ni namnge alltså och jag vill ha de svenska namnen. Den som svarar rätt först vinner ett litet hemligt pris. Det är rätt vanliga blommor så jag tror ni vet!

Lycka till!

6 kommentarer:

Johanna sa...

Hibiskus, rhododendron och eldkrona tror jag :) De där Sanex-deodoranterna ska jag kolla in om jag flyger till Spanien ngn gång

Ninni sa...

Tyvärr inte helt rätt, fortsätt gissa! : )

Åsa W sa...

Jag gissar på hibiskus, trillingblomma och eldkrona? :)

Åsa sa...

Hibiskus, bougainvillea och nerium, tror jag

Anonym sa...

Bougainvilla, hibiskus och eldkrona / verbena hälsat Mia i Uppsala

Minerva sa...

Ja, Åsa har väl redan svarat rätt, det är ju bougainvillea, hibiscus, och eldkrona.