fredag 29 augusti 2014

Missha - Under Eye Brightener

Som jag tidigare berättat för er så har jag köpt lite grejor från Sydkorea som jag tänkte visa er framöver. Häromsistens visade jag er en potconcealer från Tony Moly. Jag har även köpt den här concealern som kommer från Missha, ett av de mest välkända koreanska märkena. Denna är menad att ha under ögonen för att ljusa upp så att man ser piggare ut. Precis vad jag behöver på mornarna!
Produkten är förpackad i en "läppglanshylsa" med skumgummiappliator.
Jag tycker den täcker bättre än många concealers som är avsedda för att ha under ögonen, så jag tänker ha den även till att ljusa upp mina näsvingar och även till plitor. Jag gillar denna mer än jag gör med Tony Moly-produkten tror jag.
Ni ser, den är rätt så vältäckande även när man stryker ut den. En liten pyttedutt räcker definitivt till att täcka ringarna under ögonen. Produkten finns i två nyanser och min nyans heter Light beige.

Misshas produkter finner ni på eBay, bara sök på produktnamnet så får ni upp olika shoppar som säljer. Jag gav strax under 30 kronor (gratis frakt) för min förpackning så det är verkligen budget. För er som inte vill shoppa på eBay så finns även dessa på W2Beauty även om de är några kronor dyrare där, man får dock finfina prover när man handlar där så det kan ändå vara värt.

4 kommentarer:

Minerva sa...

Den där har jag också, lite för kraftig för att ha under ögonen men helt suverän att använda på resten av ansiktet på t.ex. små pigmentförändringar.

Ninni sa...

Jag tycker den funkar bra på min mörka ringar, men man får ta pyttelite.

Lotta L sa...

Det syns att den är rätt täckande. Då undrar jag alltid hur mycket den framhäver rynkor, har dessvärre en del under ögonen... Å andra sidan vill man täcka över det mörka, hm, dilemma...
Priset är ju suveränt bra så men kunde klart testa ändå! Kan ju alltid ha den nån annan stans, småplitor och sådär.

Ninni sa...

Om man lägger denna tunt så tycker jag inte den framhäver rynkorna. Eftersom den täcker så bra så behöver man ju bara extremt lite.