lördag 30 augusti 2014

Philips Lumea Comfort

Jag har alltid haft problem med min bikinilinje, varje sommar är det ett elände. Jag har provat att raka, ta bort håren med kräm, vaxa och epilera. Men det hjälper inte för dels så är håren så mörka att de syns redan innan de kommit upp ur huden då huden är lite transparent. Dels så får jag sånna himla jobbiga invuxna hårstrån att jag får variga bölder i varierande storlek varje sommar. Inte kul alls! Man kan gå på salong och ta bort håren permanent, men sådana behandlingar kostar ett antal tusenlappar. Jag har gjort en sådan behandling en gång då jag fick en rabatt. Jag tyckte nog att hårstråna minskade en smula, men det skulle bli så dyrt att fortsätta att det helt enkelt inte blev av. 
När mina bloggkollegor har tävlingar så deltar jag inte så ofta numera, det beror ju givetvis på att jag får pressutskick på en del produkter och därför tycker att ni läsare ska ha förtur på vinsterna. Men när Brownsugar tävlade ut en Philips Lumea Comfort, som är en IPL-maskin för permanent hårborttagning, så kunde jag bara inte låta bli att vara med i tävlingen. För tänk om detta är svaret på mina böner? Hör och häpna så vann jag! Jag satt i soffan med min iPad och såg att jag fått vinnarmail. Sambon undrade varför jag tjoade och hojtade. Jippiii!
Jag har inte hunnit testa den här manicken ännu, men den ska verkligen sättas på prov! Jag tänker inte bara prova den på mig själv utan även på sambons rygg då han är mäkta irriterad på sin hårväxt där. Jag lovar att återkomma om hur detta fungerar, men det kan ta ett tag då man nog behöver behandla ett antal gånger innan man märker skillnad.

Vad jag förstår så funkar dessa maskiner bäst på blek hud med mörka hår så har man ljusa hårstrån är det kanske ingen idé. Kanske fungerar den därför bättre på mig under vinterperioden när jag är blek, men jag tänker ändå börja testa bums. Tänk om jag kunde få bort alla hår i bikinilinjen tills vi åker till solen över jul och nyår? Så spännande. Är ni nyfikna eller har ni rentav testat en sån här maskin?

8 kommentarer:

Minerva sa...

Men jättegrattis! Den där manicken skulle passa mig också (om den fungerar alltså!)Ser fram emot recension.

Ninni sa...

Lovar att rapportera!

Unknown sa...

Vad roligt, grattis! Min syster har en liknande apparat och på hennes svarta hår funkar det bra. Jag provade dock på mina blonda hår och då hände ingenting, de leder helt enkelt inte ljusstrålen. Synd för jag hade gärna blivit av med min mustasch, men, men… Hoppas det funkar bra för dig!

Ninni sa...

Ja, jag tror den kan funka för mig.

Erika sa...

Grattis! =) Jag har kollat lite på sådana i affären, men då de är rätt dyra och min epilator funkar bra för benen så har jag inte gjort nåt mer åt det. Men det vore ju kanon om den funkar till bikinilinjen.
Ska bli så spännande att höra vad du tycker om den!

Lotta L sa...

Grattis! Ska bli kul höras sen hur det går!

Lackert sa...

Grattis! Aå roligt att du vann :) Ska bli spännande att höra längre fram hur det funkade

Think Thin sa...

Hur går det med testet av denna produkt? :) Nyfiken!