söndag 31 augusti 2014

Recension - Scholl Express Pedi

I våras läste jag om den här manicken. Det är en elektrisk fotfil från märket Scholl. Min goa kollega J berättade för mig att de har bra pris på dessa på GeKås i Ullared och eftersom hon skulle åka dit så erbjöd hon sig att köpa en fil åt mig. Tack gulliga du!
Är den bra då? Japp, det var kärlek från första användningen. Den är helt enkelt underbar att fila med. Man mjukar upp huden i ett fotbad eller genom att duscha eller så och sen torkar man fötterna innan man filar. Det är en sandpapperklädd rulle som snurrar och efter användning tar man bort rullen och rengör den. Nu ska det bli ordning på mina hälar, jag har nämligen slarvat en smula med dem på sistone och det märks tyvärr.

Ninni ger betyget: 5/5, klockren produkt som är superskön att använda. Spring och köp!

Jag minns inte riktigt vad jag betalade för denna, men jag ser att de kostar 299:- på Netonnet. Man kan även köpa refill-rullar för 149:-/förpackning och det ligger 2 st rullar i dessa askar, jag vet inte riktigt hur länge en rulle varar då jag inte haft denna så länge. Tror dessa finns i de flesta butiker som säljer Scholl. Har ni testat en sån här?

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Låter som en bra grej! Om man har en sådan kanske fotfilslättjan blir botad :)

Ninni sa...

Ja, den killar dessutom jätteskönt!

Lotta L sa...

Den verkar väldigt bra!

Ninni sa...

Ja, köp den!

Lackert sa...

Den här är jag jätte nyfiken på, verkar ju vara väldigt smidig och lätt att använda. Är inte speciellt duktig på att ta hand mina fötter, glöms bort