torsdag 28 augusti 2014

Testat lite nya produkter

Jösses vad många nya produkter jag har som jag inte hunnit testa ordentligt ännu! Jag var ju i New York i våras där jag handlade en massa nytt, sen har jag shoppat ännu mer under våren och nu var jag ju i Spanien nyligen. Jag har därför ett stort lager med massa roliga saker att prova. Här har jag testat några av dem och jag tänkte berätta lite kort om mina första intryck.
Notera även att jag har ny mörkare hårfärg (chocolate brown), jag var nämligen hos frisören i Puerto Banus för andra året i rad. Det kostar ungefär hälften av vad det gör i Sverige och jag har varit mycket nöjd båda gångerna. Jag har klippt en rejäl bit för att få bort alla slitna toppar och håret är nu i toppskick! Skönt. Men nu till sminket:
Detta är en typiskt vardagsmejk á la Ninni. Jag grundade ögonlocken med Bare Minerals nya krämskugga 5 in 1, den visade jag här häromdagen. Första intrycket är att den funkar finfint som primer, men att den inte ger så mycket färg i sig själv då tonen är nästan som mina ögonlock, jag kanske köper mig en mörkare nyans också. De bruna skuggorna kommer från min nya palett från Revolution som jag visade här. Den heter Redemption Palette Iconic 3. Jag är än så länge imponerad av pigmenteringen på skuggorna kan jag avslöja. Mascaran är också ny och kommer från Elisabeth Mott, den heter It's so big. Vet inte om namnet stämmer så bra för jag tycker inte den ger så mycket volym, men behöver testa mer för att kunna recensera den känner jag. Detta märke är på inmarsch i Sverige just nu och har bl a lanserats på Bangerhead.
Vidare till basen då. Här har jag testat Bourjois Healthy Mix Serum foundation i nyansen Light Beige. Denna kommer jag att gilla känner jag! Den ger en lätt täckning som ser naturlig ut och så doftar den lite svagt fruktigt. Jag har rätt så fin hy så behöver inte så mycket täckning tycker jag. Ovanpå min foundation har jag pudrat litegrann med Bare Minerals Touch up veil i nyansen Medium. Det pudret har jag faktiskt använt hela sommaren på bar hud då jag knappt använt foundation alls nu när jag varit en smula brun. Jag har bara pudrat på litegrann med en skunkborste för att matta ned. Rouget är nytt och kommer från Bourjois i nyansen Jasper rose, kanske något för ljust för mig sommartid och jag fick lägga på rätt mycket för att det skulle synas, men det kommer att funka perfekt i vinter.
Här ser ni ovan nämnda produkter. Jag glömde nämna att jag använde Tony Molys Cover pot concealer under ögonen och på näsvingarna. Den skrev jag om igår. Ska även nämna den produkt jag använde på läpparna. Stiftet kommer från Kiko och heter Kiss Balm, det ger pyttelite färg, rätt mycket glans och känns superskönt på läpparna.

Är ni mer nyfikna på något så skriv en kommentar!

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Ursnyggt!

Lotta L sa...

Så fin och fräsch du ser ut! Det var jättesnyggt!
Kul att ha många nya produkter.

Ninni sa...

Tack! :-)