söndag 20 september 2015

A'Pieu - Hair Contour Liner

Jag tycker det är så jobbigt med alla grå hår... Mitt hår växer i raketfart så det blir en motorväg på nolltid. Jag brukar gå till frisören kanske två gånger om året och färga. Oftast gör jag det själv och tar då ett halvt paket hårfärg och färgar bara hårbotten upptill, men i längden blir ju håret randigt då. Förr färgade jag hela håret varje gång, men då blev det till slut svart och det vill jag inte ha. Att färga håret är världens tristaste sysselsättning ihop med att färga bryn och ta bort nagellack. Helst skulle jag vilja ha en mörkbrun spray med bra munstycke som inte skvätter som jag kunde spraya utväxten med när jag inte hinner färga. Någon som vet om det finns?
 Häromsistens köpte jag iaf den här produkten, det är ett puder i pennform som man duttar på utväxt. Märket heter A'Pieu och kommer från Sydkorea.
Jag hade hoppats på att den skulle vara mörkare brun. Just nu är jag nyfärgad, men när det vuxit ut lite ska jag prova ordentligt.
Jag har även hårmascaror, men jag tycker borstarna fastnar i håret och att mascarorna klumpar sig. Äsch, vi får se om denna är bättre, jag har inga större förhoppningar dessvärre.
Jag köpte min liner på eBay för någon femtiolapp. Kom gärna med bra och snabba tips på hur man döljer en tråkig grå utväxt... bitter jag? ;-)

Inga kommentarer: