tisdag 1 september 2015

Living Proof - hårvård

Igår berättade jag för er att jag var på ett event ordnat av Beauy By Tanci-Tanja. Eventet handlade om två hårvårdsmärken varav det ena var Kevin Murphy och det andra var Living Proof. Idag är det dags för Living Proof.
Jennifer Aniston, som nog är världen mest kända hårikon, är märkets ansiktet utåt. Hon är även delägare i märket. Living Proof's produkter baserar sig på forskning. De menar att alla andra märkens hårprodukter bygger på samma bas, dvs silikoner och oljor, och att det är dags för nytänkande, så dessa ingredienser finns inte här. Alla produkter ska vara bevisade att de fungerar, därav namnet Living Proof. Forskarna bakom märket håller till på MIT, som är ett forskningscenter som vunnit 87 nobelpris enligt Alexander Lecander.  De säger inte att andra har fel, bara att det finns flera sätt med olika fördelar. Intressant!
Med Living Proof's produkter ska man inte behöva tvätta håret lika ofta. Produkterna har vunnit diverse priser, bl a i den amerikanska tidskriften Allure och det var också där jag såg märket första gången då jag är prenumerant. Följande serier finns:

  • No frizz, ingen volym
  • Full, ger fyllighet åt platt hår
  • Restore, för skadat hår
  • Straight, för att få rakt hår
  • Perfect Hair Day, för varje dagbruk. Här finns en inpackning som ni ser nedan på bild. Den ska man sova med och den ska ge effekt ca fem tvättar. Den fick jag med hem och ser fram emot att prova. 
  • Curl, tar fram lockar
Sedan finns även stylingprodukter och alla som har aerosol har värmeskydd. Priserna ligger mellan 229-249:- och finns att köpa på utvalda hårsalonger.

Förutom den fina buffén ni såg igår så serverades kaffe och dessert. Mums!


Inga kommentarer: