lördag 26 september 2015

Colourpop - Lala

För ca ett år sedan fick jag nys på ett amerikanskt märke som heter Colourpop, de är kända främst för sina ögonskuggor och lippie sticks (smala läppstift som man skruvar upp). Jag har suktat efter deras produkter sedan dess och de skickar inte till Sverige tyvärr. Märket har blivit omåttligt populärt sedan dess så jag hoppas de ändrar sig. Man kan beställa via sånna där shippingsidor som i sin tur skickar vidare till oss i Sverige, men det är så himla dyrt tycker jag. De lägger på massor... 
Men så såg jag att några säljare på eBay hade produkterna och jag bestämde mig för att testa att klicka hem en av skuggorna. Herregud vad det gett mig mersmak! Min nyans heter Lala och skuggan är nånstans mellan kräm och puder, så himla mjuk och lättapplicerad! Och skimret..... skimret!
Kolla bara vad fin den är!  Jag känner att jag måste ha fler. Funderar på att antingen beställa fler på eBay eller låta min väninna i LA skicka vidare paketet till mig om jag beställer hem till henne istället. Hon har lovat langa till mig, men jag har tvekat lite eftersom hon har tre barn att ta hand om och jag tror hon har fullt upp...  Har så svårt att be folk om hjälp. Men kanske kan jag samla ihop ett par ordrar och beställa från amerikanska Sephora och kanske något från Ulta samtidigt.... tål att tänkas på. Ni får gärna komma med tips om vad man ska köpa... hihi.
Var tvungen att visa er två olika swatchar bara för att ni ska få dreggla lite. Jag har ännu inte hunnit testa skuggan på ögonlocken, kanske ska kolla hållbarheten innan jag beställer fler? Mönstret på skuggan försvann direkt när jag satte fingret i den, så mjuk är den. Visst är den underbar?

Inga kommentarer: