söndag 6 september 2015

Leighton Denny - Venus Desire

I en monter på Hud och Kosmetik-mässan stod nagelmärket Leighton Denny. Jag har aldrig provat deras lack förut. Jag har bara provat en kräm för nagelband och läppar och den gillade jag jättemycket, fast det var lääänge sen, kolla här får ni se. Det inlägget är från 2011. 
Leighton Denny hade massa lack men mest lockande var kollektionen I am goddess som ni kan läsa mer om hos Makeupedia. Eftersom jag var nyfiken så slog jag till på ett av de sex lacken och detta heter Venus Desire. Hur jag än fotade lacket i olika ljus så tycker jag att det är snyggare i verkligheten med sitt underbara skimmer.
Om vi ska prata om lackegenskaper så tycker jag däremot att det var sådär. Penseln är lite för smal för min smak, numera är vi ofta bortskämda med breda penslar och jag gillar verkligen det. Lacket är rätt så tjockt i konsistensen tyvärr. Det täcker dock fint på två lager. Jag använde ett snabbtorkande överlack från Nicole by OPI och när jag sedan hade tittat på några youtube-klipp så var det torrt. Hållbarheten är helt ok för ett vanligt nagellack.
Närbild på flaskan. Jag tycker nog att kollektionen till viss del liknar en kollektion som Orly gav ut för några år sedan som hette Fx, jag har flera av lacken i den kollektionen och jag tycker fortfarande att de är urläckra!

Jag betalade 129:- för mitt lack på mässan och flaskan rymmer 12 ml. Jag har googlat lite på var man kan köpa dessa lack, men inte hittat någon bra butik så jag misstänker att produkterna säljs på salonger. Jag vet dock att Lookfantastic har dem ifall ni vill nätshoppa. Har ni testat något från Leighton Denny tro?


4 kommentarer:

Honi sa...

Åh vilket vackert höstlack!

Ninni sa...

Visst är det, alla lacken i kollektionen är superläckra!

Lackert sa...

Super snyggt!

Kerstin sa...

Inte testat märket, men det var ju fasligt snyggt!