måndag 14 september 2015

Vichy - Pureté Thermale Beautifying cleansing micellar oil

Puh, vilket långt namn! Detta är alltså en rengöringsolja som är micellär, dvs den innehåller någon sorts partiklar som drar åt sig smuts. Jag har inte provat någon rengöringsolja för ansiktet förut, men däremot några ansiktsvatten som är micellära. Den här oljan är inte på något sätt fet tycker jag. Den är snarare som en rengöringsmjölk.

Oljan kommer i en praktisk pumpflaska, den doftar underbart och rengör alldeles utmärkt. Men kan ha åsikter om innehållet då mineralolja är första ingrediens på listan. Men jag är inte rädd för mineraloljor, speciellt inte i en produkt som inte ligger kvar på huden. Jag är väldigt förjust i denna och är helt säker på att jag kommer att använda hela innehållet. Betyg ger jag inte till hudvård, men om jag skulle göra det så skulle det bli högt, just sayin'.

Jag har fått min flaska som pressprov. Vichy Pureté Thermale Beautifying cleansing micellar oil finns att köpa på ditt apotek och den kostar mellan 145-189:- beroende på var du köper den. Flaskan innehåller 125 ml.

1 kommentar:

Kerstin sa...

Den blir jag riktigt nyfiken på!