lördag 19 september 2015

True - räddningen i vinter?

På Hud- och Kosmetikmässan hittade jag den här krämen i en monter. True Organic of Sweden är en universalkräm som verkligen är superfet. Jag gillar ju effekten av Elisabeth Ardens 8 hour cream, men jag har supersvårt för lukten (ja, det är inte en doft i mina näsborrar utan en lukt). True har bara en supersvag doft av bivax och inget annat. Tjejen i montern på mässan smorde lite på min arm och två timmar senare var armen fortfarande kladdig så det här är verkligen inte en kräm du smörjer på hela kroppen utan bara på supertorra ställen som armbågar, läppar osv.

Krämen innehåller 95% certifierade ekologiska ingredienser och 100% naturliga ingredienser, inte illa! Tuben är tillverkad av sockerrör. Produkten innehåller varken alkohol eller vatten, vilket gör den till en bra kompis kalla dagar. Jag har redan testat den på läpparna och upplever den som härligt fet och skön. Den har fått en plats i mitt sängskåp redan för jag gillar!

En 50-mililiterstub med True Organic of Sweden kostar 249:- bl a på Kicks och jag kan nästan garantera att du inte gör slut på en sån på en vinter då den är superdryg.


Inga kommentarer: