fredag 18 september 2015

Cuccio - For the love of colour

På Hud- och kostmetikmässan häromveckan fick jag stifta lite bekantskap med Cuccio. Jag tror detta är ett salongsmärke, men när jag googlar så ser jag att produkterna även finns hos e-Beautyshop som verkar vara en svensk webshop. Jag fick med mig ett kit med underlack, färgat lack samt överlack hem. Tjejen som representerade märket var inte pratsam så jag fick inte mycket information trots att ingen mer besökare var i montern just då. Cuccio hade lämnat in dessa kit till Daisy Beauty-montern så vi som bloggar kunde ta med oss ett hem.
Kitet är förpackat i en söt ask med hjärtan på. Jag vet inte vad det kostar eller om man kan köpa det, men lacken kostar 135:-/st. Flaskorna rymmer 13 ml/st, penslarna är medelbreda och lätta att lacka med. Jag var lite bekymrad över att överlacket inte är snabbtorkande, men jag löste problemet med att droppa på Instant dry-droppar från Bourjois ovanpå och det funkade fint.  Tittade på nyheterna medan det torkade och sen kunde jag leva som vanligt.
Det röda lacket heter A Kiss in Paris, en väldigt klassiskt röd nyans som drar åt det kallare hållet. Här ser ni hur min manikyr såg ut efter två dagar - nästan som ny, i skrivande stund har det suttit på naglarna i fyra dagar och jag anser fortfarande inte att jag behöver lacka om så jag är faktiskt imponerad! Glansen är nästan lika fin som när det var nylackat, en lite smula mattare kanske men inte märkbart. Bra kvalitet.

Inga kommentarer: