tisdag 22 september 2015

Två favoriter från The Body Shop

Vissa saker blir sånna favoriter i badrummet att man inte ens tänker på att man använder dem. Jag ska bli bättre på att visa er mina favoriter. Här är två av dem och båda kommer från The Body Shop:

  • Vitamin E Eyes cube, som namnet antyder så är det en ögonkräm i stick som känns kylande. Jag har ju rätt fet hy kring ögonen. Det är bra ur rynksynpunkt, men gör att jag inte gillar fetare ögonkrämer utan föredrar gel-varianter. Detta lilla stift känns inte fett ett dugg utan bara härligt återfuktande och svalt. Perfekt för lite morgonsvullna ögon. Stiftet är doftfritt. Är det bara jag som tycker det påminner om en Minion? Jo, det är det kanske... 145:- kostar detta, men jag undrar om The Body Shop tagit bort detta ur sortimentet redan för jag hittar det inte på hemsidan. Men om ni hittar det i butik så köp!
  • Den andra produkten är en ansiktskräm från Vitamin C-serien, den heter Glow Boosting Moisturiser. Detta är en gel-kräm som ska pigga upp huden och minska glåmighet. Jag tycker den är helt ljuvlig att applicera, inte minst för doftens skull - apelsin! Denna känns också lite kylande och passar perfekt när det är varmt för den är inte fet. Jag använde den både på mig själv och på mina tonårspojkar när vi var i Spanien i somras för den kändes så skön efter en dag i solen. Tonåringarna bad om att få bli insmorda och det händer inte ofta! 295:- kostar denna för en burk om 50 ml. 

Som ni ser så är både stiftet och krämen väl använda... de är ljuvliga!

Inga kommentarer: