fredag 25 september 2015

Sally Hansen - Spice Age

Häromdagen fick jag hem ett stort paket med alla möjliga produkter från Sally Hansen och Rimmel. Jag var inbjuden till en frukost i Stockholm med dessa märken för några veckor sedan, men hade tagit fel på dag så allt blev så tokigt. De var dock gulliga och skickade hem produkter till mig. Idag ska vi titta närmare på det här nagellacket från Sally Hansen.
Lacket ingår i serien Miracle Gel. Det är en gel-serie, dvs lack som sitter bättre än vanliga lack. En del av dessa lack behöver härdas i lampa, men inte dessa. Det räcker med att lacka med färg och sedan använda det speciella överlacket i serien, precis som med Vinyluxlacken från CND. Man behöver inte använda underlack, men jag valde att lägga min vanliga nagelstärkare under.
Nyansen Spice Age passar mig fint nu i höst, jag gillar sånna här nästansvart lack. Synd att det inte var sol när jag fotade för det får fram skimret och djupet bättre.
Dessa lack ska sitta upp till 14 dagar, men det tycker jag är lite väl länge med tanke på nagelns utväxt, men det ska bli kul att se hur länge det dröjer innan lacket börjar skavas. Man tar bort dessa med vanlig remover, vilket jag tycker är väldigt bra.

Jag fick inga prisuppgifter eller inköpsställen med i utskicket, men jag har sett dessa lack på H&M nyligen så jag vet att de finns där. Flaskorna rymmer mellan 14-15 ml = 0,5 fl oz. Penslarna är väldigt breda, faktiskt de bredaste jag testat. Jag gillar breda penslar, men jag tror att de med små naglar nästan kan få problem här.

3 kommentarer:

Lackert sa...

Perfekt höstfärg och jäkligt snyggt

Ninni sa...

Tyvärr måste jag vara ärlig, det satt i tre dagar... Inte så bra.

Kerstin sa...

Ursnyggt! Och jag som inte ens har hunnit rota igenom mitt utskick *skrämd emoji*