fredag 2 oktober 2015

Nyheter från Pürminerals

Den här veckan har jag varit i Stockholm. Jag passade på att boka in ett besök hos mina föräldrar i samband med att jag var inbjuden till Pürminerals pressvisning för höstens nyheter. Tur att jag åkte upp just denna veckan för min mamma åkte in på sjukhus för blindtarmsoperation. Allt gick bra med mamma och pressvisningen var superspännande! Vi blev bjudna på en jättefin frukost på IVA Konferenscenter vid bord med vita dukar, bara det! Att jag även fick träffa bloggare från hela landet och Therese Jirving från Kraft Cosmetics och hennes kollegor var ju toppen!
En av de mest intressanta lanseringarna på eventet var Selfie-paletten. Vid varje plats låg det en palett tillsammans med en/ett selfiestick. Eller heter det selfiepinne? Nåväl, lite roligt var det, eller hur?
Paletten innehåller det mesta du behöver till din makeup förutom foundation. Åtta skuggor, bronzer, rouge, highligherpuder, mascara och även Pürminerals mest sålda läppglans Exposed. Jag lovar visa paletten ordentligt i ett eget inlägg för jag jublar lite inombords när jag tittar på den - urfin! Kostar 650:-.
Den andra nyheten som verkligen  passar mig är krämskuggorna Eye polish (345:-/st), de kommer i sex nyanser och jag fick med mig två av dem hem. Inte nog med att det är krämskuggor som jag älskar, de kommer också med en applikator i silikon, perfekt för mig som annars föredrar fingrarna till krämskuggor. Överst på bilden ovan ser ni nya brynprodukten Browder (295:-/st) dessa kommer i tre nyanser och jag fick med mig två av dem hem.
En annan nyhet är kontourstiftet Cameo Contour (555:-/st), detta är dubbeländade konturstift för konturering av ansiktet. En ljus sida och en mörk, dessa kommer i fem nyanser. Svamp medföljer och även instruktion. Dessa stift fick vi demonstrerat för oss av före detta Miss USA från år 2000, Lynnette Cole, som numera jobbar som global utbildare för Pürminerals. Nederst på bilden ovan ser ni även de nya flytande läppstiften Lip Lure som kommer i fem nyanser.  
Lynnette Cole demonstrerar countouring på ett mycket pedagogiskt sätt. Jag har faktiskt aldrig provat men nu måste jag ju såklart göra det!
Jag återkommer såklart med massa mer information om produkterna jag fick med mig hem. Den här dagen fick jag bara nog av min dåliga kamera som tar suddiga bilder så nu har jag bytt till vår nya som är mycket bättre så jag kan utlova skarpare bilder framöver för vi hoppas.

Inga kommentarer: