fredag 16 oktober 2015

Mina tre must-haves

Jag är en väldigt ombytlig person när det kommer till skönhetsprodukter. Jag vill testa allt från alla märken helt enkelt då jag är enormt nyfiken. Min upplevelse är att det mesta som lanseras är rätt bra grejor med vissa undantag och att den perfekta mascaran inte finns. Dock har jag tre produkter som jag inte skulle vilja vara utan och det är:

  • Bioderma Sensibio H2O, världens bästa ögonsminkremover, tar bort ögonsmink i ett nafs och svider inte i ögonen. Bra pris dessutom. Jag har en stor flaska av denna och jag fyller på en mindre och har i badrummet då ytan där är minimal. 
  • Mario Badescu drying lotion, dutta denna på din finne på kvällen och sov på saken så ska du se att finnen försvinner mycket snabbare.
  • Nailtiques formula 2, använder alltid denna nagelstärkare som underlack. Nu lackar jag inte mer än kanske två gånger i veckan men om jag använde den oftare så skulle mina naglar säkert vara perfekta. Nu är de iaf i bättre skick än innan jag började med denna. Har inte testat någon annan nagelstärkare som gett mig så bra resultat som denna.
Snälla, berätta vilka must-haves ni har och varför, jag vill så gärna veta!

1 kommentar:

Kerstin sa...

Inser att jag måste prova bioderma snart....