fredag 9 oktober 2015

Nyheter från Pürminerals nu i höst

Idag tänkte jag visa er några fler nyheter från Pürminerals, igår visade jag ju den fina Selfie-paletten och imorgon blir det läppar. 
Vi börjar med de nya krämskuggorna som heter Eye Polish. Jag fick med mig två av dem från eventet i förra veckan.
Det här är spännande produkter för skuggorna är mer flytande än kräm och de kommer i burkar med sånt där nät som vissa foundations gör. Med i förpackningen kommer en specialapplikator i silikon, det känns innovativt och modernt.
 Nyanserna jag fick hem heter Cashmere (beigeskimrande) och Velvet (plommonlila).
 Ni kan nästan se konsistensen på bilden. Locken sluter tätt kring nätet så att inget kladd ska uppstå.
Såhär ser applikatorn i silikon ut, den har en medelmjuk "konsistens" nästan som ett finger, vilket är bra då jag nästan alltid applicerar krämskuggor med fingrarna. Bra alternativ alltså och bör funka till vilken krämskugga som helst. Jag har inget liknande i mitt penselförråd.

Skuggorna är bra pigmenterade och lite räcker långt, jag har redan testat dem i en sminkning och valde då att lägga väldigt sparsamt då det var en vardagsmakeup, hållbarheten var bra, inget creasande på många timmar. Bra att man kan lägga dem både skirt och även använda mer produkt för mer täckning.

Dessa ska man kunna använda utan primer för man kan använda dem under andra skuggor och även till att toppa andra skuggor. Jag lade dock min vanliga primer under av gammal vana. Jag kan lätt tänka mig att prova fler nyanser och då lockar brunskimriga Suede mest.

Eye Polish från Pürminerals kommer i sex olika nyanser och kostar 345:/st. De lanseras i butik i november.
Sen kommer vi till nästa produkt, detta är ett dubbeländat countourstick som heter Cameo Contour. Det kommer med en svamp som fuktas, den använder man för att jämna ut i duttande rörelser. Nyansen jag fick med mig heter medium så den ska nog passa mig bra.

Ovan ser ni de båda ändarna. Jag fick lite problem när jag skulle skruva upp den mörka delen av stiftet, Fick tyvärr ta i så mycket att jag råkade mosa toppen en smula så var försiktiga är mitt råd.
På eventet fick vi se hur Lynnette Cole applicerade produkten på en modell enligt ovan princip. Sedan duttade hon med den fuktade svampen och resultetat blev väldigt naturligt och fint. Jag har inte hunnit prova ännu, men ska såklart göra det inom kort.

Pürminerals Cameo Contour kommer i fem nyanser från light till deep och stiftet med medföljande svamp kommer att kosta 555:-. Jag vet inte riktigt när det lanseras för det står januari 2015 i bladet som medföljde, men jag hittar inte produkten på de de hemsidor som säljer märket.
Så till dagens tredje produkt. Detta är en brynprodukt som Pürminerals kallar för Browder, alltså brow och powder förkortat.
Detta är en formula som är ett mellanting mellan puder och kräm och innehåller fibrer för tätare bryn. Jag tycker nog att den drar mer åt puderhållet. Applikatorn är böjlig och spetsig för precision. Man kan även använda den som eyeliner - bra med multiprodukter!
Jag fick med mig två av de tre nyanserna och de heter Medium Brown och Brunette (den senare är den mörkare). Jag har redan hunnit testa och gillar skarpt, men ett bra tips är att dutta av lite på handryggen först för då slipper man nedfall då produkten är ordentligt pudrig och man får med rätt mycket på applikatorn.

Browder lanseras alltså i tre nyanser och kommer i november, kostar 295:-/st.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag brukar ta lite extra brun-utan-sol under kindbenen så får jag contouring på köpet! /C

Ninni sa...

Bra tips C! :-)

Lackert sa...

Skuggorna ser läckra ut

Kerstin sa...

Skuggorna ser helt fantastiska ut, men de är ju ganska dyra....

Ninni sa...

Ja, inte gratis... men lyxiga!

Lotta L sa...

Vilka fina färger på skuggorna! Den lila är "To die for!"

Lotta L sa...

...och så trevligt att jag kan kommentera igen! Har haft problem hela sommaren, plus att vi dessutom haft problem med internet. Knappt haft något. Sen råkade jag tappa min nya mobil i marken så den fick ett "fint" rutmönster...
Har varit socialt off väldigt länge. Jobbigt.