måndag 31 augusti 2015

Kevin Murphy - event för bloggare av Beauty By Tanci

I fredags var jag på ett mycket trevligt event. Det var gulliga Tanja från Beauty By Tanci som hade anordnat en kväll för oss bloggare ihop med Kevin Murphy och Living Proof, två hårmärken. Eventet ägde rum på Gothia Towers i Göteborg. Idag kommer jag att berätta om den delen som handlade om Kevin Murphy så kommer Living Proof-inlägget imorgon.
Alexander Lecander representerar märkena ihop med sin kollega Svante. Vi fick en ordentlig genomgång av alla produkter från Kevin Murphy. Märket kommer från Australien, men produkterna tillverkas av avståndsskäl i USA. Kevin Murphy är en frisör som har ägnat sig mycket åt styling och mode och han har bl a gjort omslag för Vogue. Han säger att hans hårvård är lite som hudvård fast för håret, dvs produkterna tar hand om hårbotten och de innehåller oljor och andra vårdande ämnen.
Följande serier finns från märket:

  • Angel, för lätt och luftigt hår
  • Luxury, för kraftiga hår och hår som är lockiga
  • Hydrate Me, återfuktande med bl a druvor
  • Blonde Angel, för att få kallare ton, ska funka både på ljusa mörka hår (lite som silverschampoo)
  • Born Again, hjälp till skadat hår
  • Stimulate Me, för herrar
Sedan finns även en rad produkter för styling såsom spray, torrschampoo och även ett specialschampoo som heter Maxiwash som ska tvätta rent grundligare än vanliga schampoon. 

Samtliga produkter är sulfat- och parabenfria och innehåller inga tillsatta parfymer. Dofterna kommer från oljorna som ingår. Produkterna är modernt förpackade mestadels i fyrkantiga flaskor, vilket spar plats vid transport. Priserna ligger mellan 249-299:- och finns att köpa hos utvalda salonger samt hos bl a Bangerhead och Lyko. Vi fick med oss ett gäng produkter hem så ni kommer att få se mer av Kevin Murphy snart i bloggen.
En mycket fin buffé stod uppdukad till oss när vi kom. Det var supertrevligt att få träffa Tanja, killarna från Kevin Murphy och bloggare från hela landet.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilken härlig kväll :) Jag gillar det mesta jag testat från KM, har bara lite svårt för dofterna...

Ninni sa...

De doftar helt klart starkt.