måndag 24 augusti 2015

Ännu fler produkter till test


Jag testar vidare bland allt nytt och halvnytt och idag kom turen till H&M-skuggan Sun Worship och en ny mascara från Catrice.
Skuggan är helt fantastisk, man kan aldrig tro att den kommer från ett budgetmärke som H&M! Så otroligt bra pigmenterad, krämig och skimrar den så fint i solen. Det enda man får tänka på är att det blir en del nedfall när man lägger den på locket så en bra idé är att göra basen efter att man sminkat ögonen.
 Just det, mascaran, den heter Glamour Doll Curl & Volume och den kommer från Catrice. Jag har bara hunnit testa den två gånger. Första intrycket är att den ger jättebra volym, men att borsten är lite för stor och spretig i mitt tycke, vilket gör att jag lätt målar utanför. Hållbarheten är bra och svärtan fin och så kostar den bara några tior. Bra där!
Säg till om ni undrar om några andra produkter ni ser, jag har visat de flesta rätt så nyligen, tror bara det är pennan från Anastasia som är lite äldre av dessa. Gillar alla de produkter ni ser här.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilken snygg skugga! Känns ju helt skandalöst att jag inte lyckats ta mig till HM för att spana in allt detta nya spännande...

Ninni sa...

Visst är den fin!