lördag 29 augusti 2015

H&M - Over the Taupe

Igår fick ni se de två nya skuggor jag köpte från H&M's nya kosmetikserie. Jag har hört från flera håll nu att ögonpennorna är något alldeles extra. Därför tittade jag närmare på dessa när jag var i butiken på Kungsgatan. Jag kan bara hålla med, de är fasen helt ljuvliga! Jag testade ett helt gäng på handen. Trots att de är underbart krämiga och glider på som smör så sitter de som berget. Jag fick ta till min Bioderma-rengöring för att få bort swatcharna. Superbra betyg!

Kan lätt tänka mig flera av dessa, de håller faktiskt Urban Decay-kvalitet och då får ni tänka att man får tre H&M-pennor för priset av en Urban Decay-penna och då får man ändå en tjuga över. Otroligt!
Min "mission" var att hitta den perfekta taupe-färgade pennan. H&M hade flera stycken i bruna och grå nyanser och det var svårt att välja. Men så fick jag syn på denna, som t o m heter Over the Taupe så den fick följa med mig hem. Jag har en uppskruvbar taupefärgad penna från MAC sedan tidigare, men den är så himla hård och inte alls rolig att använda så den tänker jag nog faktiskt kasta. Jag är en av dem som inte alls fallit så hårt för MAC's produkter. Denna penna från H&M är mycket bättre, både mjukare och billigare.

Jag var lite nyfiken på om pennan har samma nyans som min Cool Touch-skugga från Kiko som heter Ingenious Taupe och jag skulle säga att de kompletterar varandra. H&M-pennan är något mörkare, vilket passar perfekt när man vill rama in. Kolla nedan vad bra! Skuggan är till höger i bild som ni kanske redan förstått.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Jättefint! Pennan ser väldigt frestande ut :)

Ninni sa...

Den är toppenbra, måste ha fler!

Lackert sa...

Så snygg färg, måste verkligen kolla in hms nya smink

Minerva sa...

Köpte den mörkgröna, vad den nu heter, alltså kanonbra!