fredag 28 augusti 2015

Fler skuggor från H&M

Just nu dras jag till H&M som en fluga till en sockerbit. Anledningen är givetvis H&M's nya kosmetikserie. Jag tycker den är ljuvlig. Jag gick en snabbis på stan igår efter jobbet och jag skulle inte alls gå in på H&M och jag skulle inte alls köpa något smink. Trots det så var det som om jag sögs in i butiken på Kungsgatan och sen fann jag mig en stund senare med en kasse med fem produkter i... vad tusan hände? Nåja, det var ju ändå löning.
Idag tänkte jag visa er de två ögonskuggor jag köpte. Jag var nämligen så otroligt nöjd med den skugga jag tidigare köpte som heter Sun Worship, ni finner inlägget här. Så jag var bara tvungen att köpa fler skuggor.
Denna gången föll mitt val på beigeskimrande Chin Chin och nästan-svart-gröna glittriga Mesmerise Me.
Chin Chin är kanske inte så originell, men den är så himla härligt krämig och skimrig och otroligt användbar, så jag kunde inte låta bli. Mesmerise Me behöver jag inte ens berätta varför jag föll för... bara kolla nedan.
 Chin Chin,
 Mesmerise Me.
Jag är otroligt förtjust i båda utan att ens ha testat dem på ögonen. Mesmerise me ska användas i en sotning så snart som bara är möjligt... Det är inte så ofta jag faller för grönt, men denna....åh!

Skimret faller lite bort när man drar ut skuggan på handryggen så man kanske får packa på lite ordentligt med skugga för att det ska bli bra. Chin Chin blir däremot otroligt metallisk även här.

H&M's skuggor kostar 59:50/st och vad jag förstår så håller singelskuggorna bättre kvalitet än paletterna. Men det är bara vad jag hört andra säga för jag har ingen palett hemma och har heller inte tittat så noga på dessa då jag blev så förtjust i singelskuggorna. Himla bra att vi fått ett budgetmärke som är så lätt att få tag i som detta, ett begränsat sortiment finns i H&M's webshop för er som inte bor nära en butik. Undrar om de tänkt ha hela sortimentet där framöver.

Vad köpte jag mer då? Det får ni se snart!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag måste nog hålla mig ifrån HM ett tag framöver...

Ninni sa...

Hahaha, den gröna är din stil va?