onsdag 26 augusti 2015

Tio tomma

Min tio tomma-låda var så full nu så ni kommer att få ett sånt här inlägg även imorgon... det bara svämmade över. Here we gå på ren svengelska:

  • Yves Rocher Pear Caramel Body lotion. Den här serien kom i julas och var limited edition. Om den kommer igen så köp! Underbar! Jag fick dock lite överdos då jag hade typ hela sortimentet och denna flaska var väldigt stor (400 ml). Pumpen är köpt separat och funkar till fler av YR's produkter så den tänker jag spara.
  • Clinique Foaming Sonic facial soap. Älskar denna. Den är krämig och fluffig och tvättar rent och fint. Den är egentligen avsedd för att användas med Sonic-borsten från samma märke, men jag tycker den funkar lika bra på egen hand så jag har kört med borste sisådär varannan gång. Kan lätt tänka mig en ny tub framöver. Denna var ett pressprov.
  • Rituals Fortune Oil, duscholja. Inte min favorit. Inget fel på den men aningen tråkig då jag brukar älska Rituals produkter. Dryg dock. Vette tusan om den var så bra egentligen, mina ben var rätt torra trots att jag använde denna och dessutom smorde in dem. Nä, köp något annat från Rituals om ni är nyfikna på märket. Deras duschmousser är underbara. 
  • Pacifica Tuscan Blood Orange body wash, Jag brukar älska saker som doftar apelsin, men denna var inte så speciell faktiskt. Köpt på iHerb för rätt länge sen. 
  • Sanex deo, älskar dessa och har köpt på mig ett par till nu när vi var i Spanien. Mest gillar jag denna variant, dvs den blå. Men även de andra är bra och jag brukar variera mig. Superbra deo till toppenpris. Jag tycker att märket bör lanseras i Sverige så att de andra bra deosarna (läs Vichy och Biotherm) får en budgetkonkurrent. 


  • Alterra läppcerat, köpt i Tyskland. Bra och rätt så fett bas-cerat med neutral doft. 
  • Maybelline Baby Lips Dr Rescue, är inte alls imponerad av detta och har bara använt sisådär en tredjedel. Märkligt eftersom det doftar åt mint-hållet, vilket jag brukar gilla. Men man får återapplicera precis hela tiden... näe, köp något annat. Fattar inte varför dessa är så hajpade.
  • Isana Intensive läppcerat, liknar Alterrastiftet rätt mycket fast med lite annan svag doft. Detta var nog mitt andra av dessa och det säger ju att jag gillar. 
  • Maria Åkerberg Lip Care Mentha, jag gillar innehållet i detta stift. Men jag gillar inte förpackningen. Den är onödigt klumpig och så är den märkligt nog vass i kanterna så att man gör illa läpparna om man inte skruvar upp stiftet ordentligt. 
  • Almay läppglans, gillade detta jättemycket. God svag vaniljdoft och bara litegrann pigmenterat så att man kan applicera utan spegel. Skön känsla på läpparna. Tyvärr tror jag bara man kan köpa detta märke i USA och på eBay. 

1 kommentar:

Evelinas blogg sa...

Jag gillar inte heller Dr Lipp, precis som du skriver så måste man återapplicera hela tiden. Tycker att det ligger på läpparna istället för att sjunka in och mjukgöra, trist!