torsdag 13 augusti 2015

Bare Minerals - Blemish Remedy

I mitten av september lanserar Bare Minerals en ny puderfoundation i lös form. Denna vänder sig till aknebenägen hy. Täckningsgraden är medium till full, den ska neutralisera rodnader och den sägs förebygga uppkomsten av nya utbrott då den innehåller aspbark och tea tree-olja.
Produkten kommer i en förpackning med ett fint rutnät som ska göra den lättapplicerad och minska spill. Locket är spegelblankt, iaf tills man fingrat på det.
Denna foundation kommer i tio nyanser och jag har fått hem Clearly Medium 04. Jag tror den kan passa mig fint när solbrännan lagt sig en smula och det ska bli spännande att testa. Mineralfoundations är mer förlåtande vad gäller nyanser än flytande foundation så man behöver inte matcha lika noga.

Bare Minerals Blemish Remedy foundation kommer att ksota 395:-/6 g och märket finns att köpa hos hudvårdssalonger, auktoriserade webbutiker, varuhus och på Sephora.

Det finns även en speciell borste att köpa till denna foundation, den heter Seamless Buffing brush och kostar 345:-, men jag misstänker att man lika väl kan använda en vanlig kabukiborste då appliceringen ska ske med Bare Minerals vanliga teknik swirl, tap and buff.

Inga kommentarer: